Iszak Eszti szerelmével válogatja a szépségeket

Már lehet jelentkezni a Miss Balatonra

2015/05/13

Iszak Eszti aktív szerepet vállal a Miss Balaton szépségverseny szervezésében, sőt, nem csak a szépséges műsorvezető, hanem szerelme is besegít a szép lányok kiválasztásában.

Ismét elindult a magyar tenger legrangosabb szépségversenye, a Miss Balaton. A csinos versenyzők most sem lesznek magukra utalva, hiszen Iszak Eszti, Epres Panni és a Miss Balaton versenykoordinátora, Horváth Éva is segít a felkészülésben. A VIVA műsorvezetője azonban nem csak a saját ízlésére és tapasztalatára hagyatkozik. Éppúgy, mint általában minden munkájába, ebbe is bevonja vőlegényét, Dobrády Ákost. A népszerű zenész örömmel véleményezi a szebbnél szebb lányokat. 

A jelentkezés lezárása után több fordulós casting során választják ki azt a 16 lányt, akik egy felkészítő táborban tanulják meg a koreográfiát, és megismerik a modellszakma fortélyait. A nagyszabású balatonfüredi döntőre augusztus 15-én kerül sor, ahol a Miss Balaton királynője egy tűzpiros autóval, az udvarhölgyek pedig értékes utazásokkal lesznek gazdagabbak. 

Hozzászólások