Itt a bizonyíték, hogy a női futball is lehet jó!

Hogy ne csak az EB-vel foglalkozhassunk!

2016/07/01

Ismerjük el, a futball leginkább a férfiak sportja. De azért nőkkel is lehet látványos – főleg ha egy-egy hölgy melle a labdánál is nagyobb, ráadásul fedetlen.

Pornós és egyéb kétes erkölcsű hölgyekből állítottak össze limitált játékosszámú focicsapatot egy meccs erejéig. A szervező VISIT X egy internetes webcam portál, ahol élőben chatelhetünk lányokkal a legkülönbözőbb témákról, és ha netalántán vetkőzésbe fordul a dolog, akkor kell csak fizetni. A játékosokon pusztán egy tanga feszült, felsőtestüket az erre szakosodott bodypainterek festették le focimezeket imitálva. A meccsnek valódi tétje természetesen nem volt, hiszen az izgalmat nem a lányok tudása, mindinkább ugráló csöcseik hordozták.

Lássuk be, azért most, mikor éppen csak véget ért a Copa America, és még javában tart az Európa Bajnokság, focival minden eladható. Mellekkel és fenekekkel meg bármelyik nap bármelyik szakaszában, így a kettő ötvözetével nagyon ügyes kis reklámot találtak ki. Mondjuk abban nem vagyunk biztosak, hogy a videó nézői közül bárki is fog emlékezni a VISIT-X nevére…

Hozzászólások