Itt a leghelyesebb pasi a világon

A leghelyesebb pasi nem csak jól néz ki, a szíve is hatalmas

2016/10/17

Megválasztották Nagy-Britanniában a világ leghelyesebb pasiját. Nagy örömünkre a szerencsés férfinak van Instagram oldala, így legeltethetjük  a szemünket.

A napokban volt a Mister World 2016 választás. Esetleg ha valaki nem látta az interneten az élő közvetítést, megnézheti a javát vagyis a győztest. Gratulálunk Rohitnak aki 2016 leghelyesebb férfija. Idén huszonhetedszer választották meg a legvonzóbb pasit Nagy-Britanniában. Rohit már régóta álmodozott arról, hogy megnyerje ezt a címet és erre tavaly esélyt is kapott mikor az ő lett Mister India. 

Mióta ő a legsármosabb pasi, az Instagramon rohamszerűen növekszik a követőinek száma. A versenyen Rohit egy puerto ricói és egy mexikói férfival állt a dobogón. Ami igazán meglepő a hírt illetően, hogy Rohit néhány évvel ezelőtt közel sem a tipikus álompasi volt. Átlagos életet élt és asszisztensként dolgozott egy számítástechnikai cégnél. Egy nap azonban elhatározta, hogy változtat a kinézetén és az életén is. Az előtte-utána képen nagyon jól látszik, hogy mire képes egy kis edzés, egészséges életmód és egy jó fodrász. A jóképűség azonban nem minden! Rohit imádja az állatokat, hatalmas szíve van és minden vágya egy kiskutya. Mindenesetre mégegyszer gratulálunk neki. Sokan példát vehetnek az akaratáról, kitartásáról amivel elérte legnagyobb álmát. 

 


 

Hozzászólások