Itt a legújabb nyári sláger – már nagyon vártuk!

Vezeti a rádiós listákat a Dirty Slippers legújabb dala!

2017/07/24

Pont egy hónapja szereztünk tudomást a Dirty Slippers legújabb daláról, és azóta izgatottan vártuk a megjelenését, most pedig nektek is megmutatjuk! 

Mint azt már korábban megírtuk – pont egy hónapja- a Dirty Slippers új dallal örvendezteti meg a rajongókat, akik már nagyon várták a Pasztellkék című számot. Szerencsére nem kellett túl sokáig várnunk a klipremierre, de ettől függetlenül már nagyon kíváncsiak voltunk rá, hiszen a legutóbbi interjúban Lobó-Szalóky Lázár elárulta nekünk, hogy rendkívül különleges lesz a klip látványvilága, és a grafikai része is teljesen egyedi megjelenést kap. 

“Ez az első olyan videoklipünk, melyben a zenekar nem kap szerepet. Szabó Kriszta topmodell lesz a főszereplő. Ezzel a dallal egy új, trendi vonalat szeretnénk képviselni, ezzel is megmutatva sokszínűségünket. Ez a szám az új lemezünk egyik legfontosabb állomása” – nyilatkozta a Dirty Slippers frontembere egy hónappal ezelőtt. 

thumbnail_CSAB9216-9

A legújabb videoklip vasárnap 18 órakor került bemutatásra, azóta pedig folyamatosan játszák a különböző zenetévék, az országos és a vidéki rádiók is. A dal nézettsége is hamar megugrott, ezzel is bizonyítva különlegességét. Természetesen megkérdeztük Lázárt, hogy mit szólnak a sikerhez és milyen kritikákat kaptak az első nap folyamán.

“12 óra alatt 12 ezren tekintették meg a videoklipet, ami remek aránynak számít. Az eddigi daloknál az volt a célunk, hogy 24 óra alatt 10 ezres legyen a nézettség. Most az vált elsődleges célunkká, hogy a napokban elérjük a 100 ezer megtekintést, akkor nagyon elégedettek lennénk. A jó hír, hogy azt már sikerült megvalósítani, amit mindig is akartunk: az összes zenetévé játssza a klipet, túl vagyunk több országos premieren, valamint erdélyi és vajdasági bemutatókon is. Emellett a dal a békéscsabai rádióban vezeti a listát, ami számunkra nagyon fontos, hiszen a hazai pálya mindig különleges. A közönség nagyon kedvezően fogadta a dalt, semmilyen negatív kritikát nem tapasztaltunk. Nagyon boldogok vagyunk mert idén is lesz 80-90 koncertünk, illetve a média is nagyon pozitívan áll hozzánk.” 

Hozzászólások