Itt a lehetőség: a berki bébiszittere lehetsz!

... vagyis a kislányáé

2015/07/10

Ha sztárokhoz szeretnél közelebb kerülni, akkor nem rád van szükség. mindig arra vágytál, hogy a sztárok közelében lehess, akkor most megvalósulhat az álmod! Akár a berkivel is töltheted a napjaidat, de ehhez komoly megmérettetésen kell átesned!

Azonban ha csak azért jelentkezel, mert a sztárok világára vágysz, akkor ne tedd! Berki Krisztián ugyanis bébiszittert keres kislánya, Berki Natasa Zselyke mellé. Éppen ezért nem csupán a sztárok csillogó életét kell szeretned, hanem mindenekelőtt a gyerekeket. Azonban ez sem elég! 

Tudnod kell, hogyan bánj Berki Natasa Zselykével, figyelned kell a rezdüléseit, vigyáznod kell rá, gondoskodni róla, amikor a szülők nem tudnak vele lenni. 

Ha úgy érzed, mindezeket szívesen csinálnád, akkor 2015. július 24-éig küldd el fényképes önéletrajzodat, motivációs- és ajánlóleveledet az aberkibebiszittertkeres@gmail.com e-mail címre. 

Akiket a zsűri alkalmasnak talál, azokat telefonon behívják egy castingra, ahol komoly próbatételeken kell átesni. A legjobb Berki Natasa Zselyke bébiszittere lehet!

 

Hozzászólások