Itt a Pen-Pineapple-Apple-Pen igazi sztorija

Hódít a PPAP, tudd meg te is a sztoriját

2016/10/04

Ki gondolta volna, hogy van még a Gangnam Style színvonala alatt is? Higgyétel el, hogy van: a Pen-Pineapple-Apple-Pen című dal. Eláruljuk a sztoriját.

Mikor először megkérdezte tőlem valaki, hogy mit szólok a legújabb őrülethez, a Pen-Pineapple-Apple-Pen (továbbiakban PPAP) című “dalhoz” azonnal rákerestem a Youtubeon, hogy miről is van szó. Miután végignéztem ezt a rendkívül érdekfeszítő 1 perc 9 másodperces videót nem csalódtam az emberekben, hogy ismét a hülyeség terjed.

Idáig csak találgatások voltak azzal kapcsolatban, hogy miért és hogyan készült a PPAP. Most viszont megtudtuk az eredeti okát és eláruljuk nektek is. A válasz nagyon egyszerű. A videóban szereplő sárgaruhás karakter valójában stand-up comedys és imádják az estjeit. Így hát kedves művészünk úgy döntött kiszélesíti közönségét. Szerencséjére sikerült megvalósítsa a céljáz, ugyanis a 9gag posztjának köszönhetően, csak ott már több, mint 90 millióan nézték meg. Ha szeretnétek megtanulni az ominózus  táncmozdulatokat természetesen Piko-Taro arra is készített videót. Nem mintha olyan nehéz lenne, de azért a tökéletesített változathoz nézzétek meg. A PPAP akkora sikert aratott, hogy az elmúlt pár hétben remixek, különböző változatok és persze mémek lepték el a világhálót. 

Justin Bieber azt nyilatkozta, hogy jelenleg ez a kedvenc dala. Jobb ha tényleg vigyáztok, mert nagyon könnyen belemászik a fülbe és bizony ott is marad jó ideig. Ha esetleg még nem láttad volna vagy már hiányzik, mi leszünk olyan kedvesek, hogy megmutatjuk. 

Hozzászólások