Itt a Samsung Galaxy S5 – egy kiváló okostelefon

2014/04/26

Megérkezett a magyarországi üzletekbe a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S5. A régóta várt okostelefon kiemelkedő újdonságai közé a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók tartoznak.

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója elmondta: „A Samsungnál évek óta figyelemmel kísérjük a változó felhasználói igényeket, és az új készülékek fejlesztésénél is erre helyezzük a hangsúlyt. A Galaxy S5 okostelefonban rejlő funkciók nemcsak a mindennapi életet könnyíthetik meg, de az egészséges életmód iránt elkötelezett felhasználók számára is nélkülözhetetlen társat jelenthetnek.”g Galaxy S5 az IP67-es szabványnak megfelelő por- és cseppálló okostelefon több színben is kapható, így a felhasználók kezdetben a szénfekete és a csillogó fehér, később pedig az elektro kék és a réz-arany árnyalatok közül válogathatnak.

A 16 megapixeles kamerával felvértezett Samsung Galaxy S5 az IP67-es szabványnak megfelelő por- és cseppálló okostelefon több színben is kapható, így a felhasználók kezdetben a szénfekete és a csillogó fehér, később pedig az elektro kék és a réz-arany árnyalatok közül válogathatnak.

És, hogy miért csúcs telefon? Mert…

A legjobb edzőtárs

Ott van az összes lépésednél, és követi minden szívdobbanásod. A beépített szívritmus-mérővel pulzusodat közvetlenül a mobilodon mérheted, a fitnesz alkalmazás végigkíséri az edzéseidet, a lépésszámláló és az S Health funkció pedig mindent rögzít az edzettségi állapotodtól a megtett távolságon át az elégetett kalóriák számáig!

A fényképezés mestere

A Galaxy S5 kamerája minden helyzetben felveszi veled a ritmust. A gyors autófókusz és a HDR mód segítségével akár mozgás közben, erős ellenfényben vagy sötétben is tűéles, világos képeket készíthetsz. Ha néha mégis leállsz, a szelektív fókusszal páratlanul részletgazdag fotókban örökítheted meg a pillanatot.

Védelem kívül-belül

Ellenáll az esőnek, a fröccsenő folyadékoknak, a homoknak és a pornak, így bármit is sportolsz, a Galaxy S5 miatt nem kell aggódnod. Ahogy személyes adataid miatt sem, hála az olyan személyre szabott biztonsági funkcióknak, mint az ujjlenyomat-olvasó, hogy csakis te zárolhasd vagy oldhasd fel a mobilodat.

Samsung Gear Fit

– Hozd ki a legtöbbet magadból, a sportból és az új Samsung Galaxy S5-ből!

Hajthatatlan tréner

Strapabíró, kitartó és mindent megjegyez. A saját személyi edződ mindenhová elkísér – porban, esőben, homokban is kitart melletted –; 0-24 figyeli, rögzíti az egész napos aktivitásodat, akárcsak a legfontosabb egészségügyi adataidat. Persze a mozgásodat is nyomon követi, és folyamatosan motivál, hogy biztosan elérd a céljaidat!

Nemcsak okos, mutatós is

Akár sportolsz, akár nem, a design óra tökéletes kiegészítője lesz ruháidnak, hiszen teljesen a saját stílusodra szabhatod. Te választhatod ki a Super AMOLED érintőképernyőt közrefogó csuklópántot, a menüben pedig számos téma, háttérszín és háttérkép közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt.

Mindig kapcsolatban

Mindegy, hogy e-mailt, SMS-t, hívást vagy esemény meghívást kapsz, a Samsung Gear Fit azonnal értesít róla, így sosem maradsz le semmiről. Az alapvető funkciókat te is egy érintéssel irányíthatod, például elutasíthatsz hívásokat, riasztásokat, és gyorsan reagálhatsz az üzenetekre is.

Szinkronban van

A Samsung Gear Fit kompatibilis több Galaxy okostelefonnal, tablettel és a népszerű alkalmazásokkal, így ha szeretnéd megosztani az adataidat, bármikor pár érintéssel összekapcsolhatod a különböző készülékeket.

Hozzászólások