Itt a végjáték: Pécsi Ildikó a hatósághoz fordul

A menye nem maradhat a lakásában

2015/09/08

Nem viseli el tovább menyét Pécsi Ildikó: a bírósághoz fordult, hogy Pártos Csillát végleg eltávolítsa a tulajdonában lévő luxusingatlanból.

Egyre bonyolultabb Pécsi Ildikó és fiának volt felesége, Pártos Csilla között alakuló vita. A Kossuth-díjas színművésznő már a pár szakítása óta követeli menyétől, hogy gyermekével együtt költözzenek ki a II. kerületi luxusingatlanból, ám az egykori táncosnő nem enged volt anyósa nyomásának.

Pécsi Ildikó azonban most a hatóságokhoz fordult, méghozzá ingatlankiürítési keresetet nyújtott be Pártos Csilla ellen, és ha a bíróság neki ad igazat a perben, akkor akár rendőri intézkedés is segítheti, hogy menye és unokája kiköltözzön a házból.

partoscsilla
Pártos Csilla volt férjével és közös gyerekükkel

„Az ingatlan, amelyben ügyfelem a mai napig gyermekével él, egy másik per tárgyát képezi, s ennek lezárásáig feltehetően a kiürítés iránti keresetet nem fogja tárgyalni a bíróság” – mondta el a Blikk megkeresésére Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András. Mivel a felek egyelőre a vagyoni megosztásról sem tudtak megegyezni, Pártos Csilla nem hajlandó elhagyni az ingatlant, míg számára megnyugtatóak nem lesznek a körülmények.

Az ügy pikantériája az, hogy Pártos Csilla és férje, Csaba válóperében még közel sem mondták ki a végső szót, a felek ugyanis egyre inkább távolodnak a közös állásponttól. A ház használati jogáról korábban úgy egyeztek meg, hogy Csilla és Csaba fia továbbra is ott élhet, amíg be nem tölti a 18. életévét

Hozzászólások