Itt az új fitnesz őrület, a Fanatic Jump!

Ugrálva, tombolva, szórakozva alakot formálni? Igen!

2014/07/13

A Fanatic Jump, az új edzésmódszer egy profi edző, Rizmayer Beatrix fejében született meg. Az edzés legfontosabb eszköze egy 122 cm átmérőjű trambulin. Hatalmas élményt és önfeledt szórakozást nyújt az edzés, miközben hatékonyan formálod az egész tested. Minden korosztály számára ajánlott mozgásforma, hiszen különböző intenzitással lehet végezni.

81830-fanaticjumpcikkbe
fotó: www.mozgasvilag.hu

Több óratípus is van, mint például a kezdő, a haladó, a kimondottan táncos, a zsírégető, az erősítő, valamint, azok számára kialakított edzéstípus, akik kifejezetten a szórakozás miatt vesznek részt egy ilyen órán.

Amellett, hogy a Fanatic Jump minden igényt kielégít (fogyás, szórakozás, erősödés, alakformálás) számos egyéb pozitív tulajdonsága is van. Mint például:

fotó: www.mozgasvilag.hu
fotó: www.mozgasvilag.hu

Rendkívül jó állóképesség és egyensúlyfejlesztő hatású, kíméli, és egyben erősíti is az ízületeket, javítja a tüdőkapacitást és a koordinációt, erősíti a szív- és érrendszert, valamint edzi a mélyizmokat.

Pszichénkre is pozitív hatással van, hiszen rendkívül jó stresszlevezető, boldogság, felszabadultság és pozitív életérzések kerítenek hatalmukba az óra folyamán.

Egy edzés alatt, (1 óra) akár 800 kalóriát is elégethetünk általa.

Tehát, ha vágysz egy jó kedvű, ugrálós, alakformáló órára, akkor csupán annyi a dolgod, hogy összepakolod az edzés cuccod és elmész egy fanatic jump órára – hidd el nem bánod meg, megéri!

Hozzászólások