Itt az új szexi: pasik, macskával

Ártatlan tekintet gazdáját keresi

2016/01/12

Na, most aztán felkötheti a gatyáját az összes macsó! Ha mostantól valaki az utcán utánuk cicceg, esetleg megkérdezi tőle, hogy “szia cica, van-e gazdád”, akkor mától semmi okuk a felháborodásra. Az új szexi menthetetlenül árasztja el a netet: félmeztelen pasik, macskával az ölükben. Hát mi ez, ha nem maga a Kánaán?

received_2491012060986581

Már látom is a lelki szemeim előtt: megveszett nők százai ostromolják perceken belül az Instagramot olyan képek után kutatva, amik #hotdudeswithcats hashtaggel vannak aposztrofálva. Hogy miért? Egyszerű, mert annyira szexi egy félmeztelen, izmosra gyúrt férfi test, ártatlan kis szőrmókkal a karjában, hogy az már fáj. Némelyik srác ezen is túlmegy, és előveszi nekünk a legdögösebb nézését. Olyan szemekkel szúrja a kijelzőt, hogy ha nem állna köztünk egy virtuális valóságnyi távolság, átnyúlnék és magamhoz szorítanám!

Úgy látom, hogy telitalálat a pasik részéről ez az irány, bár nem kétség, hogy néhány napon belül egy újabb mémhullám veszi kezdetét, amikor a kívánatosnak kevésbé mondható aputestű férfiak hasonló fotókkal árasztják majd el az online világunkat. Mielőtt ez megtörténne és nevetséges képek cunamija söpörne végig az üzenőfalunkon, élvezzük ki az első hatást, amit a pillangó meglibbentett szárnya okozott.

Hölgyeim! Gyönyörködjünk!

Apropó! Tényleg feltűnt bárkinek, hogy macska is van a képen?

Hozzászólások