Itt bújt el Schumacher a világ elől – FOTÓK

Egy vagyonért adták el a luxusházat

2015/02/26

A több mint egy éve súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta Norvégiában fekvő luxusházát a napokban adták el, melyet a család egyébként nem sokkal a szomorú eset után kezdett el árulni. A valóban gyönyörű, tágas és impozáns építmény a napokban elképesztő összegért kelt el.

Michael Schumacher, a norvégiai Trysilben fekvő háza egyébként 645 méter alapterületű, és tartozik hozzá egy hatalmas garázs is, melyben akár hét autó is elfér. Az ingatlanárt 22 millió norvég koronát, azaz mintegy 800 millió forintot fizetett az új tulaj.

A nyaralóban már a baleset előtt is kevés időt töltöttek, mert inkább akkor használták, amikor a két gyerek, a manapság egyre sikeresebb, tizenöt éves Mick és három évvel idősebb nővére, Gina-Maria még kisebbek voltak.

schumi_nyaralo
A gyönyörű ház szemből

Maga a ház a kilencvenes években épült, a funkciója annak idején egyértelmű volt: elbújni a világ, és különösen a média elől elől. Schumacher a környéket is nagyon megszerette, ahol két hobbijának is hódolhatott: a síelésnek és a futballnak, a helyi sportlétesítményt pedig anyagilag is támogatta.

A családjával a svájci Glandben élő hétszeres Forma-1-es világbajnok állapota továbbra is változatlan, nem tud mozogni és beszélni, jelenleg tolókocsiban tölti mindennapjait. Már otthon ápolják, de az orvosok szerint hosszú felépülési szakasz vár rá, és bizonytalan, hogy mennyire gyógyulhat meg.

schumi_nyaralo2
És oldalról
Hozzászólások