Itt egy kis ízelítő a Trónok harca új évadából

Váratlan fordulatokra lehet számítani

2015/02/02

A sorozatra ugyan még sokáig kell várniuk a rajongóknak, az első trailer már megjelent a Trónok harca ötödik évadáról. Egy biztos: magas szintet kell megugraniuk a készítőknek, ha nem akarnak csalódást okozni.

Április 12-én kerül a HBO képernyőjére a csatorna sikersorozatának, a Trónok harcának 5. évada. A George R. R. Martin könyvei alapján készült fantasy bőven tartogat még meglepetéseket, hiszen az író erre az évadra is készül néhány váratlan fordulattal.

Annyi biztos, hogy az áprilisban érkező részek ismét bővelkednek majd csatajelenetekben, szerelmi szálakban és persze még mindig ott lebeg a nagy kérdés: kinek sikerül végül megszerezni a Vastrónt.

Az új évadban a jól megszokott (és még életben maradt) karaktereken kívül sok új szereplő tűnik majd fel, köztük Alexander Siddig, aki Doran Martellt, Oberyn herceg bátyját alakítja majd, de egy új hölgy is szerepet kapott: Nell Tiger Free játsza majd Cersei Lanniester legisősebb lányát, Myrcellát.

Az előzetesből ugyan nem sok minden derül ki, a sorozat rajongói valószínűleg képkockákra bontva elemzik majd, hogyan folytatódik a történet. Bár az HBO még meg sem akarta jelentetni a trailert, az véletlenül levetítették egy IMAX moziban az előző évad két részével együtt, és egy szemfüles néző azonnal fel is vette. Végül a csatorna HD minőségben is feltöltötte a videót, így az a néhány hónap, ami az első rész megjelenéséig van, pikk-pakk elrepül majd.

Hozzászólások