Itt fagyizhatsz féláron!

Újra megrendezik a magyar kézműves fagylalt napját

2017/05/02

Idén immár ötödször rendezik meg a Magyar kézműves fagylalt napját, ami azt jelenti, hogy az ország számos pontján féláron juthatsz a legjobb fagyikhoz!

Az időpont mindjárt itt van, ugyanis minden évben május 8.-án rendezik meg ezt a jeles napot. Hogy miért pont 8.-a? Ha megnézed a fagyi tölcsért, amin két gombóc van, az egy V betűt és egy fektetett nyolcast formáz. Így jön ki az 5. hónap, 8. napja. Ugyan most hétfőre esik, de legalább édesen indul a hét, ráadásul féláron juthatsz hozzá a jeges finomságokhoz.

A tavalyi évben is közel 500 egység  és több mint   120 ezer fagylaltimádó részvételével került megrendezésre  A Magyar kézműves fagylalt napja. Idén is megszervezik ezt az eseményt, melynek célja a magyar kézműves fagylalt, a fagylaltozás élményének népszerűsítése.  2017 május 8-án a résztvevő fagylaltozók és cukrászdák féláron,  illetve egyedi kedvezményekkel kínálják fagylaltkülönlegességeiket,és  akiknek módjában áll, ajándék fagylalttal kedveskedhetnek az általuk kiválasztott gyermekintézményeknek, kórházaknak, egyéb intézményeknek.

A listát itt találjátok meg! 

Hozzászólások