Itt a legújabb edzésmódszer!

GFlex: kertben, lakásban, bárhol!

2014/08/13

Egyre inkább szeretik manapság az emberek a funkcionális és saját súlyos edzéseket. Amihez kevés eszköz szükséges és bárhol, bármikor lehetséges az egész tested formálása, alakítása. Legyen szó fogyásról vagy tömegnövelésről. A legújabb edzésmódszer, teljesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Férfiaknak, nőknek, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott mozgásforma. Ez az eszköz kis helyen is elfér, így akár üzleti útra vagy nyaralásra is könnyen magaddal viheted.

Szonja5
Petruska Szonja, az RC News diéta és fitnesz szakértője

A GFlex egy kiváló hordozható és sokoldalú eszköz ahhoz, hogy minden egyes izomcsoportod a legjobban megdolgoztasd, formáld. Egy olyan eszköz, ami a felfüggesztéses eszközök alapján működik, kicsit továbbfejlesztett formában.  Ami a fejlesztést illeti, a GFlexen egy speciális csiga van, ami folytonos egyensúlyozásra, stabilizálásra ösztönöz, így az izmokat egyfolytában dolgoztatja, terhelés alatt tartja.

Használható szabadban, teremben, és otthon egyaránt, mert az eszköz könnyedén felszerelhető akár egy ajtóra, fára vagy egy játszótéri játékra.

Az edzés szintje és a gyakorlatok nehézsége könnyen variálható, csupán a dőlésszöget kell az igénynek megfelelően tartani. Minél nagyobb a dőlésszög annál kevesebb a saját testsúlyra eső rész.

A GFlex kiváló izomerő fejlesztésre, egyensúlyfejlesztésre, tartó izmok erősítésére (helyes testtartás), rehabilitációra, alakformálásra.

Sokan a TRX testvérének tartják, azonban kezdőknek inkább a TRX, haladóknak pedig a GFlex ajánlott.

Rengeteg variációs lehetőség rejlik benne, ennek köszönhetően nem válik unalmassá, egyhangúvá a sportolás.

Akár kiegészítő edzésnek is ajánlott!

Hozzászólások