Itt a legújabb selfie őrület!

Egy egyszerű praktikával dobhatod fel képeidet!

2014/07/12

Az biztos, hogy a selfie az idei év sztárja, hiszen a hollywoodi hírességektől kezdve a londoni királyi családig mindenki magát fotózza, illetve tesz fel közös képeket az internetre barátaival, családjával vagy éppen a kutyájával. Az idei leghíresebb fotó az Oscar-gálán készült, ahol a képen szerepelt Jared Leto (neki csak a fél arca látszik), Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Ellen DeGeneres, Bradley Cooper, Peter Noyng’o Jr, Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Lupita Nyong’o és Angelina Jolie (neki is csak a fél arca látszik)A kép nem sokkal elkészülte után felkerült az Instagramra és a Facebookra, ahol néhány perc alatt több százezer like-ot kapott.

Selfie1
A legújabb selfie őrületet egy fiatal lány kezdte el, aki egész egyszerűen a fürdőszoba tükrére festett ötletes képeket, és ezeket kezdte el posztolni falára a Facebookon. ‘ A fürdőszoba tükörre festettem először a rúzsommal, rövid üzeneteket hagyva a a szobatársamnak. Aztán elkezdtem festékeket használni, akrilfestékekkel kezdtem el festeni az üvegre.’ – mesélte a fiatal művész.

Selfie13
‘Amikor New Yorkban már nagy tételben vásároltam, mert folyamatosan fogytak a festékek, azt hitték, hogy igazi festőművész vagyok. Ekkor megmutattam a képeket, amiket készítettem és igazán elámultak, mivel is töltöm az időm. ‘- nyilatkozta a fiatal lány.

Selfie14
‘ Egy idő után már teljesen megszállottá váltam, mindenhol lestem a tükröket, hogy mit festhetnék le, folyamatosan azon gondolkodtam, mi lesz a legújabb ötlet, amit megvalósítok. A múltkor egy hotelben nagy csábítás volt egy hatalmas fekvő alakú tükör, de megálltam és nem festettem rá. ‘- mesélte a bohókás lány. Az Instagramon ‘Mirrorsme’ néven jelen levő lány műveit általában 30 perc alatt készíti el és már több, mint 33 ezer követője van az újító művésznek.

Selfie15

Hozzászólások