Itt találod a legjobb söröket a hétvégén

V. Jubileumi Sörfesztivál a Budai Várban

2015/06/09

A Budai Várban ismét átveszi a folyékony kenyér a főszerepet, hiszen hétvégén indul a V. Jubileumi Sörfesztivál.

Aki június 11. és 14. között a Budai Várban jár, az garantáltan nem fog se szomjazni, se unatkozni, ugyanis az V. Jubileumi Sörfesztiválon lesz minden, ami szem-szájnak ingere! Válogathatunk a több, mint 200 különböző sörfajtából, megkóstolhatjuk a legmenőbb street food ételeket, és tombolhatunk a 16 sztárfellépő műsorára.

A Sörfesztivál idei díszvendége Belgium, de a belga különlegességek mellett találkozhatunk szlovák, szlovén, német, osztrák, angol, ír és természetesen magyar sörökkel is.

„Az idei sörszezon más, mint az eddigiek. Ezt az évet a gasztronómia és a sör párosa teszi izgalmassá, és pontosan ez az, amire az V. Jubileumi Sörfesztivál is épül.  Számunkra ez a nyár arról szól, hogy minél szélesebb körben mutassunk be izgalmas társításokat, így reméljük, sokan kapnak majd kedvet a kísérletezéshez – mondta Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója.

10505550_899135300143495_2423006143598258653_n

Az éhezésmentes sörözésről hazánk legjobb street food éttermei gondoskodnak: kitelepül például az Attaboy, a Bakker Food, a Bud Dog, a Császári Morzsa, a Kolbice, a Kőváry Grill, a Motenegrói Gurman, a Paneer, a Twist & Chips vagy a Szarvaskolbász és Libatepertő is a Budai Várba.

Az izgalmas sör- és gasztroélmények mellett hamisítatlan, hajnalba nyúló utcabál hangulat várja a szórakozni vágyókat olyan fellépőkkel, mint Dr. Alban, vagy éppen a Kozmix és az UFO.

Hozzászólások