Itt találod az idei tavasz legmenőbb sneakereit!

Ha stílust keresel, jó helyen jársz!

2017/04/18

Tavaly került először megrendezésre Magyarország legnagyobb sneaker fesztiválja, most pedig folytatódik. Itt találod a szezon legjobb sneakereit!

Tavaly szeptemberben került először megrendezésre a Sneaker Stars , azaz Magyarország legnagyobb sneaker fesztiválja, a hazai- és világmárkák legtrendibb sportcipőit felvonultató egész napos rendezvény. Az esemény sikerének és népszerűségének köszönhetően nem kell sokat várni a folytatásra, hiszen április 22.-23.-án idén új helyszínen, a Millenárison, két napos rendezvény keretein belül checkolhatod az idei tavasz/nyári sportcipő trend legforrób darabjait.

A kiállítók olyan világmárkák, mint az Adidas, a Puma, a Converse, a Le Coq Sportif, az Asics vagy a Saucony. Idén privát gyűjtők féltve őrzött darabjaikat is megmutatják, az egyik, talán legnagyobb húzónév egy magyar úriember szuper limitált Jordan gyűjteménye lesz.

A programot szakmai workshopok, live DJ sett és zenei fellépők színesítik, de a félcsőben gördeszkások és BMXesek valamint a Kicks’n Chicks, azaz lányok sneakerben is megmérettetik magukat.

Millenárison április 22.-23.-án minden a sneakerekről, zenéről, extrém sportokról és a gasztronómiáról fog szólni, utóbbi a III. Beer, Burger, Barbeque Fesztivál jóvoltából. A legnépszerűbb világmárkák mellett, hazai brandek és egyedi gyűjtők is megmutatják, mi lesz a “cool” idén nyáron: bejárhatók lesznek az Adidas, Puma, Converse, Playersroom, Le Coq Sportif, Dorko, Criminal, Saucony, Basket Icons, Asics standjai.

Megrendezésre kerül idén is a Kicks and Chicks Arca választás, melynek keretein belül díjazzák a legszebb és legvagányabb sportcipős hölgyeket. A helyezésekről olyan hazai közkedvelt előadók döntenek majd, mint Dj Metzker Viktória. Fellép többek között Marge, Curtis, valamint egész nap live DJ settel készülnek a szervezők. A félcsőben gördeszkás verseny, BMX bemutatók, a fesztivál területén szakmai workshopok várják a látogatókat.

A Sneaker Stars ingyenesen látogatható mind két nap 11:00 és 19:00 óra között.

Az esemény főtámogatója a Seat.

A hivatalos Facebook eseményt itt találod! 

Lájkold a Facebookon! 

Hozzászólások