Itt van Dynamic legújabb klipje!

Premier előtt, csak az RC Newson!

2016/06/05

Mint azt ti is tudjátok, Dynamic legújabb klipje az RC Media kezei alatt készült. Most végre megtekinthetitek a kemény munka gyümölcsét!

Ahogy azt korábbi cikkünkből megtudhattátok, Dynamic legújabb klipje a mi házunk táján készült. Nem ez volt az első együttműködés, de talán ez az eddig legszínvonalasabb klip, amit az RC Creative News kiadott a kezei közül. Ráadásul ismerős arcok is feltűnnek benne, mint az RC News fenegyereke, aki másodállásban kőkemény bokszoló – Bogdán Zsolt Golyó is.

Dynamic tökéletesen elégedett a forgatás eredmével. 

“Nagyon örülök, hogy Berta Dani, az RC Creative News új art directora lehetőséget kapott megcsinálni első klipjét! Azt gondolom, nem okozott csalódást, és az eddigi legjobb zenei videómat rakta össze az RC stábjával!” 

Golyó, aki főszerepet kapott a klipben, szintén lelkesen mesélt nekünk az élményeiről – bár azért nem volt teljesen felhőtlen számára a dolog…

“Reggel 9 körül arra eszméltem, hogy egy maszkot vagy mit letép rólam egy pszichopata csaj, majd különböző kínzásokat próbál ki habtestemen! Egyszerűen csodálatos volt, ahogy a székhez voltam kötözve, és órákig mozdulni sem tudtam…

Teljesen átlagos reggel volt, minden napom így kezdődik, aztán ihatok egy kávét. Viccet félretéve nagyszerű nap volt, profi a csapatunk, ezért megengedtem, hogy túszul ejtsenek, mivel biztos vagyok benne, hogy a kész anyag világszínvonalú lesz. Dynamic pedig a barátom, így nagyon örültem, mikor felkért, hogy szerepeljek a klipjében, és szívvel lélekkel játszottam a túszt.

Mondjuk tényleg átéreztem, milyen lehet ott szenvedni, a pszicho lánytól pedig komolyan berottyantottam, de majd a klipben úgyis látni fogjátok az arcomon …”

Golyó szerencsére nem maradt magára a bajban, hiszen maga az RC News és az RC Creative News atyja, Silló István sietett a megmentésére! Természetesen a klipben vannak még bőven csavarok, ezeket nem fogjuk előre lelőni. 

Nézzétek meg inkább Dynamic legújabb klipjét, a Goodbyet!

Hozzászólások