Itt vannak az első képek Kasza Tibiék esküvőjéről!

Darai Andrea gyönyörű menyasszony volt

2017/11/07

Kasza Tibi és kedvese Darai Andrea október 30.-án tudatta rajongóival, hogy szeptember 15.-én titokban összeházasodtak. Mutatjuk az első fotókat! 

A Nagy Duett utolsó évadának legemlékezetesebb pillanata volt mikor Kasza Tibi, a hazai social media királya megkérte szerelme, Darai Andrea vagyis “Manker” kezét. Utána rengetegen bombázták őket azzal, hogy mégis mikor kelnek egybe. A kérdésre választ is adtak: januárban Thaiföldön fognak összeházasodni, a nyilvánosság szeme elől elbújva. 

Egy varázslatos helyszínen, Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvezető előtt, hivatalosan is kimondták a boldogító igent egymásnak. Házasságuk honosítása is folyamatban van azóta, de szeptember 15. óta hivatalosan is házasok.

Kasza Tibor a TWN.hu-nak nyilatkozott: 

“A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba – mondta Kasza Tibi.

forrás

Ma délután pedig a twn.hu-n megjelentek az első, exkluzív fotók a csodás esküvőről. A képeket itt tudjátok megtekinteni! 

Hozzászólások