Ittasan randalírozott szomszédaival Krasznai Tünde?

Az énekesnő tagadja a vádakat

2015/06/09

Részegen, üvöltözve énekelt a házunk udvarán Krasznai Tünde- legalábbis egy lakó szerint, aki azt is elárulta: még fehérnemű sem volt az énekesnőn.

Nem először lettek figyelmesek a szomszédok arra, hogy Krasznai Tünde a társasház belső udvarán dajdajozik. Az énekesnő ezúttal egy lenge nyári ruhában, fehérnemű nélkül ment le, hogy egy roma család zenélésébe kapcsolódjon be.

krasznai tünde
Krasznai Tünde a dzsungelben (Fotó: RTL Klub)

„Krasznai egy hetedik kerületi társasházban lakik a harmadik emeleten, immár egy éve. A földszinten él egy roma család, akik nagyon szeretik a zenét. Gitároztak, Krasznai pedig lement hozzájuk mulatozni és kiabált. Szándékosan nem éneket mondtam, mert csak halandzsázott összevissza. Szerintem már nem volt szomjas. Már nem először csinálta ezt Tünde. Máskor is randalírozott, amikor ivott. Ilyenkor soha nem kötekedik, csak énekel és kiabál. Olyanokat, hogy kenyérre sincs pénze, meg ilyenek. Ezúttal is így volt, annyi különbséggel, hogy most nem volt rajta fehérnemű” – mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő szomszéd.

Tünde beismerte, hogy a ház udvarán volt és énekelt, de kikéri magának a részeg jelzőt.

„Igen, szórakoztam a szomszédaimmal, de ennyi történt és semmi több. Az ember próbál jó fej lenni, és ismert emberként is rendesen hozzáállni mindenkihez, de sajnos mindig van olyan, aki megpróbál előnyt kovácsolni abból, ha ilyesmit tapasztal. Nem az küldte a képet, akivel örömködtem, hanem valószínűleg az egyik emeleti lakó. Tudja, ez egy nagyon szegény környék. Nekik az a tízezer forint, amit ezekért a fotókért kapnak, kétheti kenyérre valót jelent. Egyébként én már egyáltalán nem iszom alkoholt. Ez fontos! És elhiheti, hogy bugyi is volt rajtam, amikor örömködtem. Egyébként pedig pont most költözöm el. De nem a történtek miatt, hanem azért, mert ez egy zűrös környék – mondta el Krasznai.

Hozzászólások