Izgatás mesterien

Mi így akarjuk!

2015/06/05

Sajnos a tapasztalat az, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet és időt a nőkre szex közben. Természetesen bizonyos mértékig de, viszont a csiklóizgatás nem tartozik bele mindenki repertoárjába. Pedig fontosabb, mint gondolnád.

A legtöbb nő arról panaszkodik a szexuális életét illetően, hogy párjuk nem figyel kellő odaadással rájuk, és főleg nem a csikló megfelelő kényeztetésére. Van, aki egyenesen elutasítja a nő altesti tájékának izgatását, mások csak félvállról véve maszatolnak ott kicsit, és csak nagyon elhanyagolható azok száma, akik jó technikával, megfelelő ideig, kitartóan törődnek a nők legtitkosabb pontjáról.

orális

Az orális szex

A minap olvashattátok nálunk, hogy mit javaslunk lányoknak arra, hogyan érdemes a férfi ékkövét csúcsra járatni. Ennél kicsikét több ügyességre és türelemre van szükség nők esetében, mert némiképp nehezebben jutnak el az orgazmusig, mint a pasik. Ahhoz, hogy igazán örömet szerezz a társadnak, elengedhetetlen a csikló izgatása. Olyan nincs, hogy nincs. Az a nő, aki nem is igényli, valószínűleg még életében nem tapasztalta, milyen jó az, ha a férfi a nedves kezével, puha szájával és érzékeny nyelvével törődik a csiklójáról. És több, mint valószínű, hogy életében nem élvezett még el.

Első alapszabály: a női orgazmus fő forrása mindig a csikló izgatása, nem pedig a hüvelyé, hiszen ez a parányi testrész van ellátva rengeteg idegvégződéssel, nem pedig a kis barlangocska. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy akkor is, ha a nő vaginális orgazmust ér el, annak forrása kizárólag a csiklóizgatás, még akkor is, ha egyébként az elementáris erejű csúcspont elérése heves hüvelyizom-összehúzódással jár.

Ahhoz sajnos nem tudunk túl sokat hozzáfűzni, hogy pasiként nem vagy hajlandó kielégíteni a barátnődet szájjal. Ez csak téged minősít, hiszen a kölcsönös izgatás, örömszerzés, vágyfokozás elengedhetetlen része a szexnek. Sok férfi elvárja ugyan, hogy őt orálisan kényeztesse a barátnője, de vissza már nem működik. Első hallásra azt is mondanám, hogy ez a kapcsolat totális csődje, hiszen a nők nagy százaléka csak így képes elérni az orgazmust. Most akkor gondold szépen végig, hogy milyen lehet a teljesítményed.

orális (2)

A technika

A legtöbb nő szereti, ha kézzel, vagy szájjal elégíted ki. Legyen az izgatás mesterien elvégezve. Ha a kezedet használod, akkor több szempontból előnyösebb számodra a helyzet. Először is lehetőséged nyílik rá, hogy barátnőd szemébe nézz, vagy gyönyörködj az arcában, miközben sóvárogva áhítozik az orgazmus után. Továbbá tudtok csókolózni is ebben a helyzetben, hiszen fölé magasodva ezt is megteheted, így még több érzékelőjére hathatsz.

Ha az ujjacskákra hagyatkozol, akkor az első és legfontosabb, hogy mindig legyen nedves a kezed. Erre használhatod a nyáladat, a hüvely nedvességét, de jó kis játék lehet, ha valami különlegeset is bevettek.

Ha a száddal és nyelveddel kényeztetsz, akkor is legyél nagyon óvatos. Eleinte érdemes finoman, gyengéden kipuhatolni, mi esik jól a lánynak. Jó taktika, ha mielőtt még szádba vennéd a csiklót, apró csókokkal körbe puszilgatod az érzékeny testrészt. Pásztázz végig a comb belső ívén, a szeméremdombon, az ajkakon, és csak a legvégén érj hozzá a csiklóhoz. Arról nem beszélve, hogy célszerűen legyen ez egy nagyon lassú, finom mozdulatsor, kicsi harapásokkal és leheletnyi csókokkal. Ha elértél a borsókához, óvatosan kezdd el nyalogatni. Legyen nedves a csikló most is, mint a kézi technikánál. Az előző megoldásokat kiegészítve hozzátenném, hogy lehet az egy korty pezsgő, vagy bor, de ne feledkezzünk meg a jó öreg tejszínhabról sem. Te tényleg azt hitted, hogy arra miattad van szükség?! Kis csacsi….

A legtöbben szeretik a finom, monoton, lassú és/vagy közepes erősségű föl-le mozdulatokat. Gyorsítani csak akkor gyorsíts be, ha a lány erre külön kér, egyébként inkább a minőségen, mint a mennyiségen van a hangsúly. Elhisszük, hogy autóknál izgi, hány perc alatt van százon, mi viszont nem a nyelvcsapások számában mérjük a sikert. Érzéki, finom mozdulatokra van szükség. Az egész tényleg olyan, mintha csókolóznál, csak a másik fél itt most a csikló. Van, aki szereti, ha szívogatják kicsit a csiklóját, másoknak jobban esik, ha nyomó mozdulattal, körkörösen izgatod.

orális

Ahogy mindig lenni szokott, érdemes beszélni közben, megkérdezni a másik felet, jól esik-e, amit éppen csinálsz, és nem megsértődni, ha valamin változtatni kell. Ezen kívül jó, ha figyeled partnered reakcióit, miközben kényezteted. Az apró nyögések, szisszenések, de akár az elhúzódzkodás is utalhat érzékiségedre és finomságodra.

Ha a nő már nem bír magával, szétfeszíti a vágy, és kéjes arccal várja a gyönyör érkezését, akkor nyert ügyed van. És lehet, hogy ehhez húsz percre lesz szüksége, de abban is biztos lehetsz, hogy nem lesz hálátlan.

Hozzászólások