Izgató szexkellékek, amivel tűzbe hozhatod a férfit

Légy kreatív az ágyban is!

2014/11/11

Szeretnél vamai új, izgató dolgot belecsempészni az intim percekbe? Fogadd meg és próbáld ki egyszerűen kivitelezhető tanácsainkat!

– Ha elég bevállalós vagy, érdemes rászánnod magad, hogy a csipkecsodák mellé egy különleges jelmezt is beszerezz. Találd ki, párodnak a nővérke vagy éppen az iskolás lány a kedvence, és egy különleges éjszakán bújj bele az egészen újszerű szerepbe! Az extrém szerelés akár abban is segítségedre lehet, hogy olyan vad dolgokat próbálj ki, melyeket hétköznapi bőrödben nem mernél.

 

sexual_intimacy

 

– A bugyi esetében elsősorban az a fontos, hogy az alakodhoz legjobban illő fazont válaszd. Ezen belül az anyagokkal is bátran játszhatsz, ha azonban kacér alsót szeretnél, válogass a telt színek között! A halvány lehet romantikus, de nem kifejezetten szexre csábító: inkább egy vörös, vagy egy fekete bugyi legyen a kedvenced.

– A harisnya önmagában is a nőiség egyik legszexibb szimbóluma. Mivel azonban a köldökig érő varrás nem a legvonzóbb látvány, ha forró estét tervezel, érdemes inkább combfixet választanod. A tarka színek helyett azonban törekedj inkább az egyszerűségre: a legtöbb pasi szerint a fekete színű a legszexibb harisnya.

– A miniszoknya karrierje nem véletlenül töretlen, amióta csakMary Quant megálmodta a 60-as években: a sokat sejtetőruhadarab a férfiak örök kedvence. Nem csak az utcán veheted azonban hasznát: ha elfelejtesz alá bugyit venni, kifejezetten szemérmetlen viselet lehet a hálószobában is.

– Szeretnéd, hogy az esti ágybabújásnak ne alvás legyen a vége? Ebben az esetben tedd félre a kényelmes, ám kevéssé szexi hosszúnaci-póló párosítást, és vedd elő a legáttetszőbb, csipkés hálóingedet. Ha ebben bújsz párod mellé, biztosan nem fordul el, hogy lekapcsolja a villanyt.

 

szexino

 

– Felöltözve vagy félig levetkőzve, egyetlen hálószoba-öltözet sem teljes cipő nélkül. Tedd varázslatossá párod estéjét azzal, hogy a legszexisebb cipődet veszed fel, amitől teltebbnek látszanak körvonalaid, és ami csípődet, feneked és melledet egyaránt hangsúlyozza.

Hozzászólások