Jennifer Lopez retteg a magánytól

A sztár elárulta szerelmi bánatát

2014/11/04

Jennifer Lopez  “Igaz szerelem” címmel könyvet jelentet meg, amelyben magánéletéről ír. A megjelenés előtt egy interjúban vallott félelmeiről, amelyben elárulta. retteg az egyedülléttől.

– Megrémiszt a gondolat, hogy egyedül maradok – árulta el Jennifer Lopez a Today Show-ban.

Az énekesnő háromszor volt házas, de jelenleg is szingli. Harmadik férjétől, Marc Anthonytól idén nyáron vált el. Az énekes-színésztől ikrei születtek Lopeznak, mégsem a gyerekei apjától való különválás érintette meg legrosszabbul az énekesnőt, írja a Blikk.

J-Lo akkor borult ki a legjobban, amikor Ben Affleck szakított vele.

Film Premiere Of Daredevil

– Ez volt az első szakítás, ami összetörte a szívemet. Anthonyval a válás után is megmaradt köztünk a szeretet, de a vele való kapcsolatomból mindig is hiányzott valami, ami Bennel megvolt – árulta el Jennifer Lopez.

Az emberek talán azt gondolnák, hogy az a nő, akiért férfiak milliói rajonganak, vagy nők ezrei irigylik, boldogan él és annyi férfit talál magának, amennyit akar. Pedig J-Lo sokat szenved a kapcsolatiban.

– Sok bántás ért. Volt olyan kapcsolatom, amelyben érzelmileg, verbálisan bántásnak voltam kitéve. Tudom, hogy milyen érzés lelkileg összetörni – mondta az énekesnő.

Hozzászólások