Jacko birtokát kapja férjétől Kardashian

Jön a baba, kell a nagy ház...

2015/06/12

Harminc milliárd forintot érő ajándékkal lepi meg Kanye West terhes feleségét: Michael Jackson egykori birtokát vásárolná meg Kim Kardashiannak.

Sok szenvedés után végre ismét gyermeket vár Kim Kardashian, akit férje ebből az alkalomból egy különleges ajándékkal szeretne meglepni: Kanye West úgy döntött, megveszi Michael Jackson egykori birtokát, Neverlandet. A mesebirodalmat potom százmillió dollárért árulják.

A pop királyának egykori hajlékaként szolgált Neverlandre olyan hírességek is pályáztak, mint Beyonce és Jay-Z, csakhogy az énekes házaspár túl drágának tartotta az átszámítva harminc milliárd forintot a hatalmas birtokért. Igaz, ami igaz, Kanye West is sokallja kicsit az összeget.

„Kanye többször járt a birtokon az ingatlanossal, teljesen bele van szerelmesedve, és nagyon elszánt, hogy megszerzi magának, de azért próbálja olcsóbban megúszni” – idézi a Best a rapper egyik ismerősének szavait. Pedig a család mostani háza sem nevezhető olcsónak: az alig egy éve vásárolt luxusvilla 4,7 milliárd forintnak megfelelő dollárba került

kim kardashian 2

Neverland egykor állatkerttel és vidámparkkal is büszkélkedhetett, és bár Michael Jackson halála óta ezek a látványosságok megszűntek a területén, még így is van néhány attrakció: hatalmas park, több tó és egy kisvasút is gazdagítja a luxusvilla környezetét. Az biztos, hogy Kanye, Kim, kislányuk North West és a következő kis trónörökös elférne a több száz hektárnyi területen.

Úgy hírlik azonban, hogy Michael Jackson gyermeki nem rajonganak azért, hogy a valóságshow-hős Kardashian költözzön édesapjuk szeretett házába.

Hozzászólások