Jaj! Jennifer Anistont megcsalta a vőlegénye

...és nem is akárkivel!

2015/03/24

Jennifer Annistonra rájár a rúd, ha párkapcsolatról van szó. Brad Pitt után újból szomorú dolog történt a mosolygós színésznővel.

Sajnos szomorú dolog történt jennifer Anistonnal, ismét csalódhatott az erősebbik nemben. Jennifer vőlegénye, Justin Theroux bepróbálkozott Selena Gomeznél, amit a színésznő – értehtő módon –  nem tud megbocsájtani.

Jennifer Aniston és Justin Theroux már több, mint három éve jegyesek. Most azonban úgy tűnik, hogy a kapcsoltuk véget ért. Az ok nem más: Jennifer vőlegénye kinézte magának Selena Gomezt, akire konkrétan Jennifer orra előtt hajtott rá a Vanity Fair Oscar-partiján.

"The Break-Up" Australian Premiere

A bulin a színésznő félrevonulva beszélgetett egy barátnőjével, amikor egyszer csak azt vette észre, hogy a vőlegénye intim közelségben táncolt Selenával, akit breakfigurákkal próbált lenyűgözni, de a legrosszabb, hogy meg is csókolta! Jennifer kiakadt, és nyilvánosan leszidta Justint, amiért egy olyasvalakire nyomult, aki akár a lánya is lehetne. A pár rossz hangulatban távozott a buliról, a tinisztár pedig a parti helyszíne előtt nyilvánosan sírva fakadt.

Hozzászólások