Jamie Dornan és Kate Moss afférja

Mr. Grey máris megcsalja szíve választottját?

2014/06/09

Jamie Dornan, aki a 2015-ben a mozikba kerülő A szürke ötven árnyalata című filmben alakítja majd a főhős Christian Grey-t, nem tétlenkedik. Már most nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében, de a Kate Moss-al készült fotósorozatát elnézve, a film után még nagyobb rajongótáborra tehet szert.

jamie_dornan_kate_moss_ckSok nő álmodott arról, hogy a Mr. Grey kilépjen a könyvből és életre keljen. Ez a vágyuk hamarosan teljesül, hiszen 2015. február 14-én Christian a mozivászonról fog visszanézni ránk.

Jamie Dornan, aki a titokzatos, szexi, de szadista milliárdost alakítja eddig modellként élte mindennapjait. A róla készült képeket elnézve nem is csoda, hogy végül rá esett a filmkészítők választása. Jamie szexuális kisugárzása szinte éget, minden róla készült fényképen. Az sem hűti a kedélyeket, hogy ezeken a képeken sokszor alig van ruha rajta.

Sőt, ha egy női partner is kap, akkor mindennek vége! Nagyon szexi képek készültek akkor is, amikor Jamie-n nem volt más csak egy farmer és Kate Moss. A pletykák szerint a két modell között nem csak a fényképeken izzott a levegő!

Hozzászólások