Jamie Dornan feleségét zavarja, hogy férje mással szexszel

Sosem nézné meg A szürke 50 árnyalatát

2015/02/16
A szürke 50 árnyalata filmnek köszönhetően nem kis ováció övezik a főszereplőket, így a Christian Grey-t alakító Jamie Dornan-t is. felesége azonban nem örül annyira ennek a felhajtásnak.
A Christian Grey-t alakító Jamie Dornan a valóságban közel sem olyan rideg, érzelemmentes üzletember, mint a valóságban. Boldog házasságban él feleségével Amalie Warnerrel.
Azonban az erotikától hemzsegő filmben nem kevés szexjelenetet kellett eljátszania filmbeli partnerével, Dakota Johnsonnal, ahol nem csupán a heves csókokat vette közelről a kamera, hanem a felettébb szexi meztelen testjátékokat is.
Természetesen ez hozzátartozik a történethez és Dornan nagyon jól tudta, ha elvállalja a főszerepet, meztelenkednie is kell, sőt Dakotát csókolgatnia, imitálnia vele a szexet.
 Jamie+Dornan+Jamie+Dornan+Wife+Shopping+London+VIa9UlrIO8fl

Teljesen érthető azonban az, hogy a felesége nem örül ennek, így esze ágában sincs megnézni a filmet, mert nem szeretné férjét szex közben látni – egy másik nővel.

Dornan így nyilatkozott minderről:
„Nem akarja megnézni. Ő csak szeretne támogatni a munkámban, de nem fog mellettem ülni a vetítéseken. Én pedig nem akarom őt nyomás alá helyezni, ez az ő döntése. Egyébként próbál úgy csinálni, mintha nem így lenne, de tudom, hogy kellemetlenül érezné magát, ha látná a jeleneteket. Még én is zavarban voltam, amikor a saját hátsómról láttam egy igazán hosszú felvételt…”
Ha jobban belegondolunk, teljesen érthető a hozzáállása, nem?
Hozzászólások