Jamie Oliver a Szezám utca sztárjával főzőcskézett

A sztárséf ínyencfogásait maga Cookie Monster kóstolta meg.

2014/05/14

Jamie Oliver mindig is azért küzdött, hogy az egészségtelen ételeket felváltsák az egészséges alapanyagokból készült finomságok, és hogy minden háztartásban költséghatékony és tápláló étel kerüljön az asztalra. A sztárszakács úgy véli, hogy a tudatos táplálkozásra nevelést már egészen fiatalkorban el kell kezdeni.

A kicsik annyi egészségtelen ételt esznek, hogy ha ez így megy tovább, akkor ezek a gyerekek rövidebb ideig fognak élni, mint a szüleik. Túl sok a cukros és ízfokozókkal teli étel, amit adnak nekik. A színezett gabonapehely, rosszul feldolgozott csirke, amit nap, mint nap esznek, káros hatással van a szervezetükre. – mondja Jamie.jamie-oliver

Jamie saját műsorában, a Food Revolution-ben éppen ezért kapott szerepet egy régóta kedvelt sztár. Cookie Monster ott volt a forgatásokon, együtt főzött a szakáccsal és végigkísérte Jamie minden mozdulatát. A sztárséf közben elmondta, hogy milyen alapanyagokat használ. Készítettek többek között finom eperturmixot, és színes fagylaltot is. Jamie így próbálta közelebb hozni a gyerekeket a képernyőhöz.

Hozzászólások