Janza Kata nem képes elszakadni volt szerelmétől

Egyik nap szakítanak, másik nap együtt vannak

2015/09/30

Őszintén vallott volt kapcsolatáról és a fájdalmas szakításról mesélt Janza Kata, aki bevallotta: képtelen elválni volt párjától.

„Valami még mindig van köztünk” – mondta Janza Kata, amikor a Blikk szerkesztőségében a Sztárban sztár műsoráról és a kiesés mellett a magánéletéről is kérdezték. A színésznő nemrég szakított nála majd’ 10 évvel fiatalabb párjával, de mivel együtt dolgoznak, túl sokat találkoznak ahhoz, hogy elfelejthessék egymást.

„Olaszos a kapcsolatunk egymással. Ez pedig magába foglalja, hogy mi magunk sem tudunk arra a kérdésre válaszolni, hogy mi is van köztünk Lacikával. Kedden még így van, szerdán már úgy, így lassan már a környezetünk sem vesz minket komolyan, ők is csak legyintenek ránk. Amikor a TV2 honlapján megjelent adatlapon a párkapcsolati kérdésre azt válaszoltam, hogy páratlanul egyedülálló, akkor valóban úgy volt, hogy tettünk egy újabb kísérletet arra, hogy külön folytassuk az életünket. De mivel egy színházban dolgozunk, így állandóan összefutunk és ki kell jelenteni, hogy valami még mindig van köztünk” – árulta el Kata, aki szerint nem a korkülönbség, hanem a látásmód befolyásolja a kapcsolatukat.

sztarban sztar janza
Így búcsúzott Tilla a férfinak öltözött Janza Katától

Kata és Szerényi László ugyanis más dolgokat tartanak fontosnak.

„Boldog és elégedett vagyok a saját korommal, de nyilvánvaló, hogy már nem vágyom arra, hogy sokat bulizzak, az otthon töltött esték néha értékesebbek számomra, mint a társasági élet. Laci még nem így van ezzel, neki nagyon fontosak a barátok, de közben értékeli az otthon nyugalmát is. Kétgyermekes anyaként már egészen más értékrend mentén élem az életem, miközben az is nyilvánvaló, hogy Lacikának majd család kell, ő is szeretne gyerekeket” – vallotta be a színésznő.

Bár Kata számára vasárnap véget ért a Sztárban sztár, a nézők felháborodtak, hogy épp a népszerű művész esett ki elsőként. A TV2 ugyan elismerte, hogy az applikáció, amin keresztül szavazni lehetett, leállt egy időre, de állításuk szerint még a szavazás lezárása előtt helyreállították a hibát, így nem emiatt kellett távoznia Janza Katának.

Hozzászólások