Járni tanítják hamarosan Rékasi Károlyt

A rehabilitáció próbára teheti a színész és Gerda kapcsolatát

2015/07/05

Már lassan egy hete, szinte az egész ország Rékasi Károlyért aggódik, és szurkol a mihamarabbi felépüléséért.

Szerencsére az intenzív osztályt már elhagyhatta, de az biztos, hogy még hetekig kórházi kezelésre szorul Rékasi Károly. Hamarosan lábra állítják, hogy újra megtanulhasson járni, így mire hazatérhet, már sok mindent képes lesz önmaga is elvégezni.

„A gyógytornász feladata, hogy megmutassa, hogyan álljon fel, hogyan lépjen, hová helyezze a testsúlyát – magyarázza Hortolányi Géza, a Bors által megkeresett szakember. Az biztos, hogy hetekig kórházban lesz, a munka igazán nehéz része ott zajlik. De ha kiengedik, akkor már járni fog, igaz segédeszközzel. El tudja látni magát, persze azért szüksége lesz segítségre. Profi mozdulatokat tanítanak a betegnek és a hozzátartozóknak is. Mire kikerül, tökéletesen használja a mankót.

Pikali Gerda és Rékasi Károly nem is lehetne boldogabb

Lelkileg rendkívül megterhelő ez az időszak. Ha egy örökmozgó ember ágyhoz kötött lesz, az drámai. Amit meg akar csinálni, azt nem biztos, hogy bírja a teste vagy nem engedik. Ezt borzasztó nehezen viselik, ebből bőven vannak konfliktusok. Nagy-nagy türelem kell majd hozzá. Reméljük, Gerdának lesz!”

Rékasi Károly az ápolóktól érdeklődik, mi történt vele, és ez alapján próbálja összerakni: hogyan is történt súlyos balesete. A színészt szigorúan őrzik, csak jelszóval lehet belépni hozzá. Kattints a részletekért!

Rékasi motorral

Olvass még Rékasi Károlyról!

Hozzászólások