Jennifer Aniston babát vár?

Terhespocakot villantott

2014/08/29

A viharos magánéletéről híres Jennifer Aniston nagy port kavart a Life of Crime premierjén, ugyanis olyan ruhában jelent meg, amely azt sejtette, hogy a színésznő várandós.

Nem tudni, hogy az időzítés szándékos vagy véletlen volt, de Jennifer Aniston épp akkor hívta fel magára a figyelmet a kismamapocakkal, amikor bejelentették a világnak: volt férje, Brad Pitt egybekelt Angelina Jolie-val.

A színésznő néhány hete még épp szakítani akart a párjával, az utóbbi napok hírei szerint pedig már az esküvőt tervezik. Nem elképzelhetetlen, hogy épp azért változott meg náluk minden, mert jön a baba.

Jennifer Aniston
Úgy tűnik, tényleg van pocak

Jennifer Aniston nem csak cáfolta a hírt, de teljesen kikelt magából a minap, amikor a magánéleti hullámzásairól faggatta a Hello! magazin. A sztár kifogásolta, hogy folyton erről faggatják, és ha férjhez menne, akkor rögtön a gyereket “követelnék” tőle, ha pedig már lenne gyermeke, utána a következőről érdeklődnének. Jen úgy érzi, hogy bár még nincs gyermeke, de jó pár dolognak az anyja, mert sok fantasztikus produkció születésében volt nagy szerepe.

Hozzászólások