Jennifer Aniston ideiglenes hajszínt kapott

Szerintetek jobban áll neki ez az árnyalat?

2014/06/29

Jennifer Aniston haja hosszú évek óta téma a fodrász szalonokban és a pletykalapok hasábjain. Majd minden nő szeretné, ha olyan hajkoronája lehetne, mint a 45 éves színésznőnek.

Nemrégen érdekes képek kerültek napvilágra, ahol Jennifer Aniston arca szinte a felismerhetetlenségig el volt csúfítva. Felpüffedt arcán hatalmas vágás éktelenkedett. A színésznő nagy erőkkel forgatja a Cake című drámát. Jennifer Aniston főleg a vígjátékokban nyújtott szerepeivel vált világhírűvé, drámában nem igazán láthattuk még a sztárt.

A Cake című filmben Jennifer Aniston haja barnább lett a megszokottnál. Az utóbbi években ugyanis a színésznő egyre szőkébb árnyalatokat választott, egy darabig csak világos tincsekkel gazdagította a hajszínét, majd az egész hajkoronáját kiszőkítette.

jennifer-anistonA legutoljára napvilágot látott képen Jennifer Aniston újra kissé sötétebb árnyalatokat visel a fején, most úgy néz ki, mint amikor először tűnt fel a Jóbarátok című sorozatban.

Első ránézésre azt mondhatnánk, hogy a színésznőnek jobban áll a régi, kissé mogyoróbarna hajszíne, mint a világos tincsek, amiket az utóbbi időben hord de Jennifer Aniston fodrásza azt mondta, hogy mostanában a híresség a világos árnyalatokat érzi leginkább magáénak.

Hozzászólások