Jennifer Aniston áll a Jolie-Pitt házasság útjában?

Brad Pitt titkára kitálalt

2014/08/26

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy nem lesz házasság Joliék háza táján, pedig Angelina és Brad Pitt 2012-ben jegyezték el egymást, és 2005 óta alkotnak egy párt. Csaknem 10 évvel és 6 gyerekkel később már mindenki tűkön ül, hogy a család végre hivatalosan is egy család legyen.

Angie viccesen megjegyezte, hogy a gyerekek egyébként nagyon sok ötlettel előálltak, már ami a nagy napot illeti. Az egyikőjük paintball csatát szeretne, a másik Disney figurákkal árasztaná el a termet, szóval a fantáziának semmi sem szab határt. Akkor vajon mi áll az útjukban?

bradpittangelinajolie

Ron Bard, Brad Pitt egyik barátja és titkára elárulta a titok nyitját, ami állítólag Jennifer Aniston. Az amerikai bálvány állítólag még mindig volt feleségét szereti, ráadásul őt is megviselte, amikor folyton azt hallotta, milyen nehezen talál újra magára egykori kedvese.

Úgy tűnik egyáltalán nem jellemző az önzőség Bradre, hiszen Angelinát szeretné megkímélni attól, amin Jennifernek kellett keresztülmennie korábban. Hajlandó boldogságát is feláldozni Jolie és gyermekei érdekében.

Köztudott, hogy jelenlegi párja „ketrecben” tartja. Az is előfordult, hogy Angelina Jolie megelégelte a sok bulizást, ezért eltiltotta Bradet Quentin Tarantinótól, pedig azóta közeli barátok, amióta együtt forgatták a Becstelen brigantykat.

Nem lehet tudni, hogy valójában igazak-e Ron Bard állításai, hiszen akár bosszú is lehet, mivel a színésznő többször megpróbálta kirúgatni a titkárt rossz pénzügyi tanácsai miatt. Az azonban biztos, hogy a nyilvánosság előtt még nem kötötték össze hivatalos módon életüket.

Hozzászólások