Jennifer Aniston újra szingli lesz?

A gyönyörű színésznőnek nincs szerencséje a szerelemben

2014/08/22

Jennifer Anistonért férfiak milliói rajonganak, többször nyerte már el a világ legszexisebb nője címet, a magánélete mégis mindig zátonyra kerül.

Először Brad Pittel való házassága ért véget, amikor a sármos színés a Mr és Mrs forgatásán beleszeretett kolléganőjébe, Angelina Jollie-ba.  Az volt az első igazi sokk a félig görög származású világsztár életében, ugyanis nap mint nap szembe kellett néznie házassága kudarcával, hiszen az újdonsült pár hetekig címlapokon szerepelt, és azóta is boldogan nevelik egy kisebb focicsapatra duzzadt családjukat. Brad és Jennifer évekig nem voltak hajlandóak szóba állni egymással, azóta enyhült a köztük lévő feszültség.

Hosszú ideig nem tudott kilábalni Aniston a válásából, kisebb kapcsolatok jöttek-mentek az életében, Vince Vaughn és John Mayer után 2011-ben viszont megtalálta az igazit a 39 éves Justin Theroux személyében. Úgy tűnt szerelemük annyira komoly, hogy már házasságról, gyerekről is beszéltek a hozzájuk közel állók. Az eljegyzés megtörtént, de az esküvőt azóta már többször elhalasztották, sőt többször külön is költöztek. Eddig mindig sikerült megoldani problémáikat, ám most nem csak egy szimpla veszekedés van a háttérben, hanem egy gyönyörű harmadik is- az amerikai pletykalapok szerint Jennifer Aniston vőlegénye összemelegedett Liv Tyler színészővel, akivel a Hátrahagyottak című sorozatban játszanak együtt. Aniston féltékenykedése a stábtagok szerint nem alaptalan, ugyanis gyakran látni őket meghitten beszélgetni és le sem tagadhatnák, hogy oda vannak egymásért.

1374696125_162583059_jennifer-aniston-justin-theroux-467

A közelmúltban Liv és Justin kettesben mentek egy Aerosmith koncertre is, amitől Aniston egyenesen dührohamot kapott. Jennifer kérdőre vonta kedvesét, aki tagadja újdonsült kapcsolatát. Az esküvőt egyelőre nem akarja lefújni, a dátumot viszont megváltoztatta, mert bízik benne, hogy mint oly sokszor az együtt töltött idő alatt, most is rendeződnek dolgaik.

Hozzászólások