Jennifer Aniston végre anya lesz!

Szuper hír a bájos színésznőről

2015/05/08

Jennifer Anistont sokan zaklatták már azért, hogy miért nem vállal gyereket, vagy nem lehet neki, de most úgy tűnik, megváltozott minden: A Jóbarátok sztárja anya lesz!

Brad Pitt exe, Jennifer Aniston már betöltötte a 46. életévét, így igencsak elgondolkodott azon, hogy vállal-e még gyereket vagy sem. Az örökifjú sztárt nem egy újságíró faggatta az elmúlt években, hogy mikor szeretne gyereket, szeretne-e egyáltalán vagy miképpen is gondolja a későbbiek az életét. Jent többek között az is nyomasztotta, hogy volt férjének, Brad Pittnek és feleségének Angelina Jolie-nak immár hét gyermeke van, ebből három ráadásul közös.

Valószínűleg szintén évekbe tellett, mire a Jóbarátok sztárja azt is elfogadta, hogy Pitt-tel ők már nem egy pár, nem beszélve a gyerek-kérdésről. Most azonban úgy tűnik, változott a helyzet.

jennifer-aniston2

Az In Touch Weekly magazin forrása szerint a párjával már korábban is próbálkoztak a babaprojekttel, de nem jött össze. Most viszont mindenki kedvence, Jennifer már úgy érzi, kifut az időből, ha továbbra is az igazira vár, ezért az örökbefogadás mellett döntött.

„Tisztában van vele, hogy 46 évesen nem érdemes várnia, viszont mindennél jobban vágyik egy kisbabára. Már több árvaházat és ügynökséget felkeresett, és el is indította a papírmunkát. Ha pedig minden jól megy, nyár elején már anyuka lesz.” – nyilatkozta Aniston egyik barátja a magazinnak.

Hozzászólások