Jennifer Lawrence védjegye a zakózás

Ismét hátast dobott a színésznő

2015/11/11

Madridban járt a Éhezők viadala sztárja, hogy részt vegyen a premieren, amely egyúttal a sorozat befejezését is jelenti. Nem fogod elhinni, mi történt! Jennifer Lawrence most is dobott egy hátast, bár kezdjük azt hinni, ezt már direkt csinálja.

Megfontolandó lenne a színésznőnek, hogy a jövőben inkább rövidebb ruhákat választ a hivatalos eseményekre, vagy a túl magassarkú cipők kerülése. Ezen túlmenően nem tudnánk tippet adni neki, hogy ne forduljon elő vele többet a kellemetlen zakózás.

Alapvetően nincs ezzel baj, hiszen amikor 2013-ban az Oscar-gálán a neki ítélt kis szobrocskáért indult, még az izgalom is komoly faktor lehetett, amikor remegő lábakkal a színpad felé sietett. Érthető, nagy dolog az ilyen. Aztán ugyanezt megismételte 2014-ben is, amikor térde esett a vörös szőnyegen, szintén a gála keretein belül. “Milyen cuki!” – gondolhatnánk, de ügyetlensége már-már kezd gyanússág válni számunkra.

Lawrence, akit ma már lazán csak JLaw-nak becéznek, kedden este Madridban lépdelt végig a vörös szőnyegen gyönyörű, fekete csipkés Ralph Lauren ruhájában, amikor váratlanul orra bukott. Először még csak a cipője akadt be a ruha aljába, majd miközben ezt próbálta többed magával kiszedni, váratlanul eltűnt a tömegben. Pechjére az elegáns fenékre huppanást ezúttal is megörökítette egy kamera – jé -, így most ismét mindenki azon kuncog, milyen kis ügyetlen a színésznő. A filmről egyébként nem sok szó esik. Vajon erre szerződött szeretni való sztár?

Hozzászólások