Jennifer Lopez olyat mutatott, amit nem illene?

Nem sokat takart magából a szülinapos

2015/07/28

A gyönyörű énekesnő a napokban ünnepelte 46. születésnapját, amit egy hatalmas bulival koronázott meg barátai körében. Arról azonban gondoskodott, hogy mindenki őt figyelje és senki le se vegye róla a tekintetét. Jennifer Lopez nem sokat bízott a fantáziára.

A tehetsége énekes-színésznő két gyermek édesanyja, most már közelebb az ötödik x-hez, mégsem tud, vagy éppen akar megbarátkozni a korával. Ez abból is látszik, hogy talán már kevésbé egy kétgyermekes anyukához illő szerelésben ünnepeltette saját magát. Mi elhisszük, hogy ilyen ez a show-business, de Helen Mirren, Glenn Close és Julianne Moore is megtudott öregedni méltósággal, ehhez pedig egyáltalán nem volt szükségük ilyen ruhák viselésére. Úgy tűnik Jennifer Lopez elfelejtett megöregedni. Értjük ezalatt, hogy bár szenzációsan fest és káprázatos a latin díva, amit sokan irigyelhetnek tőle, de ez a ruha inkább hasonlít egy éjszakai pillangó keringőre csábító szettjéhez, mint úrinőhöz.

jennifer lopez

Ne tegyünk úgy, mint aki nem is sejti: Lopez kisasszonyon egyértelműen nincsen alsónemű! Vagy azt a bizonyos C-tangát hordja, amit Pirner Alma is reklámoz, vagy nemes egyszerűséggel csak nem húzott bugyit. A többi képet ITT nézheted meg!

A kis fekete már régen kinőtte azt, amitől legendává vált. Jobban mondva, sikerül a felhasznált anyagmennyiséget majdhogynem a felére csökkenteni. Jennifer Lopez ebben az átlátszó, éppen valamit csak takaró, amúgy különleges szabású ruhában érkezett a party-ra. Az előnyösnek legkevésbé sem mondható ruhadarabból szinte teljesen kint van JLo hátsója, és abból sem csinált gondot, hogy itt-ott bizony jobban szorítja a hurkákat, mint kellene.Lehet, hogy legutóbbi csalódása után Jennifer újra partiképes és igyekszik bevetni a létező összes eszközt, hogy ismét valami friss fiúka akadjon a horgára?

JLo visszavfogottan is szexi
JLo visszavfogottan is szexi

Félreértés ne essék, nagy kedvencünk a szépséges díva, de nekünk sokkal jobban tetszik olyankor, amikor visszafogott eleganciájáról tesz tanúbizonyságot és nőiesen, mégis sejtelmesen hangsúlyozza azon testrészeit, amik legendássá tették. Például kerek fenekét, aminek Kim Kardashian már csak árnyéka lehet, de legyőzője sosem. Szerinted nem túl merész viselet ez egy 46 éves nőtől?

Hozzászólások