Jennifer Lopez szépsége hazugság: mindenét átműtette

A latin szépség ezekről sosem beszélt

2018/10/10

Pár neves plasztikai sebész lebuktatta a gyönyörű színésznőt, akit nők millió irigyelnek kortalan szépsége miatt, pedig szinte mindenét orvosok kreálták.

Jennifer Lopezt sokan nők milliói irigyelték egzotikus küleje, kortalansága és világhírű feneke miatt. Pár neves plasztikai sebész azonban lebuktatta az énekesnőt, ugyanis kiderült, hogy páratlan szépsége bizony nem a természetnek köszönhető. Cikkünkben most arról rántjuk le a leplet, mennyi mindenét szabatta már át Jennifer Lopez anélkül, hogy észrevettük volna.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

1. Orr
Ez a beavatkozás talán sok embernek feltűnt, de a legtöbben észre sem vették, hiszen nem látványos átalakulásról van szó. Ám több plasztikai sebész is megerősítette, Jennifer krumpliból lett pisze orrát nem az öregedésnek, hanem egy ügyes kéznek köszönheti. És ez még csak a kezdet…

jennifer-lopez-nose-job

2. Fenék
Talán az énekesnő ezen testtája a legnépszerűbb, és bár rengetegen abban a hitben vannak, hogy Jennifer Lopez méretes hátsója a jó testi adottságoknak és Puerto Ricó-i származásnak köszönhető, valójában ez egy is egy jól sikerült műtét eredménye. Ezt a brazil plasztikai sebész, Dr. Constantino Mendieta is megerősítette, aki állítása nem egy páciensét kellett felvilágosítania arról, hogy Lopez formás feneke is csak implatátum.

14250f23efc135aac7f8d36368bc1e10

3. Mellek
Egy New Jersey-i plasztikai sebész, Dr. Lyle M. Back 2016-ban tálalt ki arról, hogy Jennifer melleit sem a természet adta. Lyle szerint az énekesnőnek nem csak fellvarták a melleit, de implantátumokat is kapott.

86fab4f8d991fc8e3f97d4accbc5f63d

4. Arc
Dr. Ayham Al-Ayoub plasztikai sebész váltig állítja, hogy Jennifer Lopez nem csak a melleit, a fenekét és az orrát műtette át. Szerinte a világsztár állához is sebészek nyúltak, valamint az arcába is implantátumokat helyeztek. Emellett azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a díva rengeteget botoxoltat a ráncnélküliségért cserébe.

f812388a1268388cad7269a3fa2e8241

forrás

Hozzászólások