Jessica Alba válás előtt?

Újabb sztárpár házasság omlik össze?

2014/11/22

Úgy látszik, semmi sem örök – Hollywood egyik legszebb álompárjának korábban mindig tökéletesnek tűnő házassága meginogni látszik.

Jessica és férje, Cash Warren már tíz éve élnek együtt és mindez idáig tökéletesnek látszott a kapcsolatuk. Úgy tűnik, ez már a múlté, a legújabb hírek szerint.

Egyik közeli barátjuk nyilatkozta a Life & Style magazinnak, hogy a pár egymás között állandóan veszekszik és csak a látszat kedvéért és a kamerák előtt mutatkoznak boldognak. Állítólag az idei Kate Hudson féle Halloween partin is nagyon összevesztek, sőt alig beszélnek egymással azóta.

Az ismerős elmondta azt is, hogy a háttérben az áll valószínűleg, hogy Jessica üzleti vállalkozásba fogott, ami rendkívül sikeres. Néhány éve ugyanis a The Hones Companyt alapította meg, amely több millió dollárral tette gazdagabbá azóta.

Los Angeles Premiere Of "An Inconvenient Truth" - Arrivals

A szokásos párkapcsolati konfliktus úgy tűnik, hogy emiatt bevette magát a sztárpár házába is: amikor is a férj kisebb rendűnek, értéktelenebbnek hiszi magát sikeres és világhírű felesége mellett, Warren legalábbis így van vele, állítólag egyre jobban frusztrálja a helyzet.

Olyannyira, hogy a sztárpár komolyan fontolóra vette, hogy elválik, ami nem lesz egy egyszerű dolog, hiszen mintegy 250 millió dollárnyi a vagyon, amin osztozniuk kell.

Jessica egyelőre nem mondott semmit a dologról, de mindannyian reméljük, hogy együtt maradnak és nem növelik a félresikerült sztárpár házasságok számát. (forrás: Cosmopolitan)

Hozzászólások