Jessica Simpson férjhez ment

Végre bekötötték a 34 éves énekesnő fejét

2014/07/07

Jessica Simpson négy évnyi jegyben járás után, ünnepélyes kerek közt végre hozzáment gyermekei édesapjához, Eric Johnsonhoz. Korábban már láthattátok nálunk cuki családi fotóikat, most azonban az esküvőről is beszámolunk nektek az amerikai cosmopolitan forrásai alapján.

Jessica kezét először 2002 februárjában kérték meg. Nyolc hónapig jártak jegyben Nick Lacheyvel, majd összeházasodtak. Három évvel később azonban el is váltak, majd 2007-ben kezdett el randizni Tony Romoval. Jelenglegi férje, Eric 2010-ben jegyezte el az énekesnőt, de az esküvőre csak most hétvégén került sor.

Jessica Simpson Collection "Show Me Your Blues" Jeanswear Launch Event

Simpson több, mint 250 vendég előtt vonult végig, akik között ott volt testvére, Ashlee Simpson, és Jessica Alba is gyermekével. Jessica és Eric kisfiára, Ace-re az egyik legfontosabb szerepet bízták, ugyanis ő volt a gyűrűfelelős. A házaspár kislánya, Maxwell pedig nem lehetett más, mint az ünnepség legimádnivalóbb koszorúslánya. Lélegzetelállító lehetett, ahogy az egész család részt vett ezen a fontos eseményen. Jessica Simpson ezt nyilatkozta a People magazinnak: „Kimondani az igent, a család, a barátok, és – ami a legfontosabb – a gyerekek előtt, a legboldogabb pillanat volt az életünkben.”

Egyelőre nem kerültek nyilvánosságra olyan fotók, amik a nagy napon készültek, így még várnunk kell, hogy megláthassuk, milyen esküvői ruhában mondta ki Jessica Simpson a boldogító igent. Viszont abban biztosak lehetünk, hogy gyönyörűen nézett ki bármit is viselt, hiszen rengeteget dolgozott alakján a gyermekeik megszületése óta.

Addig is nézd végig Jessica instagram fotóiból készített összeállításunkat!

Hozzászólások