Jézusom, ennyit fogyott Gáspár Laci?

Még így is nagy Michael Jacksonnak

2015/10/24

Régóta nem tud úgy öltözködni Gáspár Laci, ahogy szeretne, mert a kilók csak jöttek és jöttek fel. A Sztárban Sztár című műsor kapcsán elege lett, és elhatározta magát: le fog fogyni. Látványosan sikerült neki, ezt vasárnap meg is nézheti mindenki.

Michael Jackosnnak még nagy volt, de Will Smithnek már jó. Gáspár Laci nekiveselkedett, és addig izzadt a kondigépeken, míg le nem adott tizenegy kilót! Mindezt a Sztárban sztár című műsor váltotta ki belőle, mert úgy érezte, néha túl kövér a feladathoz, és persze ott van az egészséges hiúság is.

“Szépen mennek le a kilók, de így is kétszer nagyobb Mi­chael Jacksont sikerült megformálnom. Már két héttel a műsor előtt belefogtam a diétába, mert nem akartam akkora hassal ugrálni a nézők előtt. A táncpróbákon már érzem, hogy könnyebben mozgok, és nem kapkodok levegő után. 2006-ban néztem ki így utoljára” – mondta Gáspár Laci büszkén a Borsnak.

Előtte – utána

“Már nem tudtam úgy öltözködni, ahogy szerettem volna, és ettől rosszul éreztem magam – vallotta be az énekes. – Sokszor úgy vettem meg a ruhákat, hogy majd belefogyok, és most végre tényleg beleférek. Sok munkám van ebben, de megéri. Mindennap edzek, nem eszem cukrot és szénhidrátot, halat, salátát és sovány húsokat viszont bőséggel fogyasztok.”

Emellett a műsor miatt táncpróbákra is jár, amik szintén segítenek az alakformálásban. A következő adásban Will Smith lesz, aki elég “mozgékony csávó”, ahogy ő fogalmaz. “Még öt vagy hét kilót szeretnék leadni.”

Hozzászólások