Jim Carrey cipelte barátnője koporsóját

A sztár meggyötört volt a temetésen

2015/10/11

Könnyeivel küszködve, fáradtan és meggyötörten vitte utolsó útjára volt barátnőjét Jim Carrey, akinek temetésére magángéppel utazott Dublinba.

Utolsó útjára kísérték szerettei és barátai Cathriona White-ot, a fiatal ír szépséget, aki álmai megvalósítására érkezett Amerikába. Egy forgatás során ismerkedett össze a színésszel, akivel hamar szerelembe estek egymással, ám kapcsolatuk első nekifutásra zátonyra szaladt. Fél év kihagyás után újra kezdték, idén tavasszal boldogan posztolta szerelmük szárba szökését közösség oldalán. Még, alig néhány hete, egy sötét keddre ébredt a család. Barátai holtan találtak rá otthonában, gyógyszerekkel és egy búcsúlevéllel körülvéve. Öngyilkosságához feltételezhetően újbóli szakításuk is vezetett, amit már képtelen volt feldolgozni. Mindenki szeretettel és tisztelettel beszélt róla a megemlékezésen. Jim Carrey, a mindössze harminc éves sminkes lány egykori párja csak szűkszavú közleményt adott ki, amelyben sajnálatát fejezi ki. A temetés napján egy sokat mondó üzenetet posztolt a Twitteren. “A szerelem sosem múlik el” írta, és egy rózsás emotikont tett a szöveg mellé, amihez egy romantikus képet is csatolt, amelyen sziluettjük látszik Cathrionával.

A temetés Cappawhite-ban zajlott, ott, ahol a fiatal tehetség felnőtt. Jim Carrey lányával, Jane-nel érkezett a búcsúra, őt karöltve sétált végi a templomtól a sírig, miközben jobbjához szorította egykori szerelme nővérét. Cathrionát édesapja mellé temették. A temetésről készült fotókat ITT nézheted meg. Akik ismerték, mind úgy nyilatkoztak róla, egy kisvárosi lány volt, hatalmas álmokkal, aki nem félt követni azokat.

 

Az amerikai színész-komikus barátnője hétfőn éjjel hunyt el, a nyomok szerint erős a gyanú rá, hogy önkezével vetett véget az életének. Jim Carrey barátnője mindössze 28 éves volt. Olvasd el ezt is!

jim carrey

Hozzászólások