Jó ég! 160 kilós a magyar Britney Spears

Snowflake betör a pop piacra

2015/07/09

Brutális testtel megy neki a világhírnévnek az a magyar nő, aki Britney Speart legendás szettjét utánozta le legújabb klipjében. Snowflake – mert, hogy ez a hölgy neve – már a határon túl is feltűnt a piacon.

Egyelőre nem sokat lehet tudni a rejtélyes nőről, aki 160 kilósan bújt az amerikai popdíva egyik legendás öltözékébe. Emlékszel még Britney Spears ikonikus számára, a Toxic-ra, amiben mindössze néhány csillogó gyémánt takarta intim testrészeit? Nos, a budapesti hölgy úgy döntött, nem aprózza el karrierjének első lépéseit, rögtön egy hasonló szettel igyekszik berobbanni a köztudatba. Egyelőre úgy tűnik, igen nagy sikerrel.

A 34 éves wannabe énekesnő enyhén túlsúlyos, de ez mintsem zavarja őt munkásságban. Sőt, inkább rátesz egy lapáttal és megmutatja testét, amit legújabb videoklipjében csak néhány strasszkő takar. Nemcsak ezt az ötletet lopta a pop második nagyasszonyától, hiszen a My Mission is You című dalának klipjében Britney egy másik jellegzetes ruháját is magára öltötte: az egyik jelenetben tűzpiros lakkruhában vonaglik.

snowflake2

“Pont úgy nézek ki, mint Britney Spears, amikor tizenöt gyereket szül” – írja a Daily Mail. “A show bizniszben mindenkinek tökéles alakja van és hibátlanra photoshoppolják őket. Én egyedi vagyok és ez segít abban, hogy minél ismertebb énekesnő lehessek, hiszen manapság nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Ha különleges vagy jobban megjegyeznek maguknak az emberek.”

Snowflake-et eredetileg egy magyar vígjáték válogatásán fedezte fel magának egy rendező, aki látott benne fantáziát. Elkezdett énekórákra járni, hogy képezze a hangját és gyorsan piacra dobta első slágerét, ami már a százezres nézettséget ostromolja a zenemegosztón. Az angol tudásán azonban még csiszolnia kell, ha nemzetközi babérokra tör.

Művésznevét az Ace Ventura című filmből ismert delfin után választotta. Hópihe, azaz Snowflake, nemcsak megjelenésében különleges. “A dal szövege úgy született, hogy meg akartam mutatni, hogyan vadászom le a nekem tetsző pasikat” – utalt a videoklipben látható szerelmi jelenetre. “Már most rengeteg rajongói levelet kapok, leginkább házassági ajánlatokkal ostromolnak. Persze megjelentek a rosszakarók is, akik kígyót-békát kiabálnak, de velük igyekszem nem foglalkozni.”

Snowflake tehát tisztában van vele, hogy a világhírnév felé vezető rögös út milyen nehézségekkel van kikövezve, de egyelőre úgy tűnik, ez cseppet sem izgatja őt, hiszen az a célja, hogy Katy Perry és Lady Gaga nyomdokaiba léphessen, ez pedig áldozatokkal jár.

Hozzászólások