Joan Rivers továbbra is kómában

A sztár állapota válságos

2014/09/01

Joan Rivers továbbra is kómában van – A sztár továbbra is kritikus állapotban van, mióta kómába esett; – lánya Melissa Rivers elmondta, hogy édesanyja a lehető legjobb ellátást kapja az egyik new yorki kórházban. Melissa köszönetet mondott a CBS2 csatornán Joan barátainak és rajongóinak, hogy együttérzésükkel támogatják édesanyját.

Joan Rivers - fotó: twitter.com
Joan Rivers – fotó: twitter.com

Joan Rivers családtagjai megpróbálnak optimisták maradni a komika állapotát illetően, amíg felgyógyul. Rivers, aki – hihetetlen, de immár 81 éves – kómába esett, amikor a hangszálait megműtötték, miután kórházba szállították, mert leállt a légzése csütörtökön.

Joan és Melissa Rivers - fotó: yahoo
Joan és Melissa Rivers – fotó: yahoo

“Keresztbe tesszük az ujjainkat, úgy szurkolunk neki” – mondta Melissa, Rivers lánya a The Associated Pressnek.

Míg Joan családtagjai egyfolytában virrasztanak a sztár mellett – ahogy a Fashion Police kommentátora tudósított róla -,  szakmabeli kollégái és celeb barátai együttérzésükről támogatták a twitteren keresztül.

Pénteken Melissa Rivers egy nyilatkozatot tett közzé édesanyja web oldalán keresztül, amelyben megköszönte a barátok és a rajongók támogatását és kedves szavait.

„Édesanyámat rendkívül meghatná a szeretet,hála és tisztelet, amelyet a világ minden tájáról kapott” – írta.

“Az állapota továbbra is válságos, de a lehető legjobb kezelésben és gondoskodásban részesül. Kérem Önöket, hogy továbbra is gondoljanak rá és együtt imádkozzunk a felépüléséért.”

Joan Rivers - fotó: www.lprnoticias.com
Joan Rivers – fotó: www.lprnoticias.com

Melissa Riversre vár a nehéz döntés az elkövetkezendő napokban, hogy édesanyját a gépeken hagyják-e vagy sem.

 

Hozzászólások