Johnny Depp drogot szállíttatott testőreivel-beperelték

Egyre durvább dolgok derülnek ki a világsztárról

2018/05/02

Johnny Depp körül állandó a felhajtás, és sajnos nem pozitív értelemben. Már követni is nehéz nem túl erkölcsös életmódjának botrányait…

Nehezen tudunk napirendre térni Johnny Depp részeg és bedrogozott ámokfutásain, ráadásul már közvetlen környezete is ellene fordult, hiszen a sztár sokszor ön- és közveszélyes. 

Legutóbb két testőr emelt vádat a híresség ellen, akik 2016-ban dolgoztak neki, azonban ő kihasználta és bántalmazta a férfiakat, majd fizetés nélkül kirúgta őket. Ráadásul mindez semmi: a két bodyguard szerepe csupán annyi lett volna, hogy megvédje a mindennapokban a színészt, azonban ő veszélyes helyzetbe sodorta őket – többek között drogot és felbontott alkoholt szállíttatok velük, valamint sokszor úgy viselkedett, hogy saját magától kellett megvédeniük.

A testőrök azt állítják, Johnny Depp lakása már önmagában balesetveszélyes – egy korábbi alkalmazott egyszer lábon lőtte magát – és mindemellett mégcsak ebédszünetet sem kaptak, nemhogy túlóra bért. Sőt, végül kifizetés nélkül rúgta ki őket. A színész egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

forrás

Hozzászólások