Johnny Depp lányáért aggódnak a szülők

Anorexiás sztárcsemeték

2015/04/17

A sztárcsemeték élete gyakran nehezebb, mint híres felmenőiké, hiszen ők akaratuk ellenére kerülnek bele egy olyan körforgásba, amiből aztán csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kitörni. Így járt Johnny Depp és Vanessa Paradis közös gyermeke, Lily-Rose is, aki most nagyon úgy tűnik: anorexiával küzd.

Híres szülők gyermekének lenni nem könnyű feladat. Sok mindentől függ, hogy mennyire tud békében élni, kik a szülők és milyen életet biztosítanak számára. Vannak olyan gondos apukák és anyukák, akik hónapokig képesek rejtve tartani gyermeküket a kíváncsiskodók elől, de egy szemfüles lesifotós idővel úgyis lencsevégre kapja a kicsit. A szülők pedig, bármennyire is óvnák és védenék gyerekeiket, tehetetlenek a dologgal kapcsolatban, akiknek így egész életüket végig kíséri a kéretlen sztársággal járó teher.

Johnny Depp egy nála 22 évvel fiatalabb nőért hagyta el egykori szerelmét, akitől két gyermeke is született. A sztárvilágban nem ritka, hogy a forgatások ideje alatt két színész egymásba szeret, gondoljunk csak a Brangelina párosra. Ám Johnny esetében érdekes tény, hogy a nő, aki feleségül vett, állítólag leszbikus. Nézd meg, szerinted igazak-e a pletykák?!

Johhny Depp és Amber Heard

Természetesen olyanok is akadnak, akik tudatosan építik karrierjüket és szeretnének a híres szülő nyomdokaiba lépni, számukra akár még kapóra is jöhet, hogy jó helyre született. De míg fiatal a gyerek, addig sajnos olyan hatásoknak is ki van téve, amit egy hétköznapi család békében meg tud oldani. Ilyen egy válás, egy megcsalási ügy, egy botrány, aminek óhatatlanul áldozatául esik a közös gyerek is.

Johnny Depp és Vanessa Paradis 14 év után döntöttek úgy, beadják a válókeresetet, méghozzá a csalfa férj miatt. Ezt nagy valószínűség szerint lányuk, az akkor 13 éves Lily-Rose szenvedett meg a leginkább. A család és a barátok is nagyon aggódnak a csontsoványra fogyott tiniért, aki azt állítja, nincs semmi baja, egyszerűen édesanyja vékony csontozatát örökölte. Ezzel azonban nem mindenki ért egyet: “Lily-Rose-t bozasztóan megviselte a szülei válása, és az, hogy Johnny megint inni kezdett. Nagyon apás, de a történtek után egy évig szóba sem állt az apjával, árulónak tartotta” – idézi a Best magazin a család egyik barátját.

lily-rose depp
Lily-Rose a híres divattervezővel, Karl Lagerfelddel.

De nem csak ez áll drasztikus fogyásának hátterében. A környezet, amelyben él, a vékonyra photoshoppolt modellek, színészpalánták rá is ugyanolyan hatással vannak, mint bármely más tinire. Testkép zavarral küzd, így örökké sanyargatja magát. “Lily-Rose meggyőződése, hogy nem elég csinos és vékony, ezért állandóan koplal, sokszor egyetlen alma a napi ételadagja” – állítják az ismerősök.

Nem ő az egyetlen, akit beszippantott a rendszer, Donatella Versace lánya, Allegra például rémisztően sovány. A híres mama egyik nyilatkozatában elismerte, hogy lánya anorexiás. Orvosi segítséghez fordultak, de az utóbbi időszak tanúsága szerint nem sok sikerrel jártak.

Chloe itt még jobb színben volt

Ugyanígy, a Grease sztárjának, Olivia Newton-John lányának is meg kell küzdenie a híres felmenő árnyékával. Chloe Lattanzi először az énekesi pályával próbálkozott, inkább kevesebb, mint több sikerrel, majd belekóstolt a színészkedésbe, de ott sem sikerült átütő sikert elérni. Úgy érzi, hogy anyja hírnevével a háta mögött nem tud megfelelően érvényesülni, ezért a sok rágódás teljesen megbetegítette őt.

Hozzászólások