Hoppá! Johnny Depp titokban megnősült

Elvette 22 évvel fiatalabb leszbikus szerelmét

2015/01/26

Talán egy esküvő önmagában nem is lenne olyan különleges, ha nem tudnánk, hogy Johnny Depp nagy szerelemét, Vanessa Paradis-t sem vette nőül, akitől ráadásul két gyermeke is született.

A babaarcú énekesnő és színésznő, Vanessa Paradis 14 évig élt együtt a sármos, bohó színésszel, Johnny Depp-pel. Kapcsolatukban két gyermek is született és a világ úgy hitte, örökké együtt maradnak.

Egészen 2011-ig így is volt és talán minden rendben lenne még ma is, ha Depp a Rumnapló forgatásán meg nem ismerte volna a szintén elbűvölő mosolyú és szinté szőke Amber Heard-t, aki – mondhatni – azonnal bűvkörébe vonta a nála 22 évvel idősebb férfit.

johnny-depp-et-amber-heard

A filmforgatás után egy évvel Depp elhagyta Paradis-t és azonnal udvarolni kezdett fiatal kolléganőjének. 2013-an megkérte a kezét, ami valljuk be elég nagy csoda, mert ilyet még sosem tett a színész egy nővel sem.

A jegyesség után azonban különböző okokból rövid időre szétváltak útjaik. A rendkívül vonzó hölgyről többször felröppent a hír, hogy leszbikus, de meglehet, hogy csak ügyes pr-szakemberei akartak némi hírverést mögé, de tény, hogy már nem lesz szüksége rá, hiszen a legújabb fotók bizonyítéka szerint már Depp hivatalos asszonya.

johnny-depp-amber-heard-mortdecai-cosmopolitan

Hozzászólások