Johnny Deppet máris csalja a felesége?

Komoly problémákkal küzd a világsztár

2015/05/06

Johnny Depp és Amber Heard bár mégcsak három hónapja házasodott össze, máris gondok akadtak a sztárpár kapcsolatában. Lehet, hogy Deppnek mégsem kellett volna megnősülnie, ahogy azt eredetileg is szerette volna?

Nők milliói rajonganak érte, csodás kapcsolatban élt Vanessa Paradis énekesnő-színésznővel, Johnny mégsem teljesen boldog. Hosszú kapcsolata felbomlott és bár összejött a meseszép Amber-rel, de nem felhőtlen a kapcsolatuk. A Karib tenger kalózai sztárja sosem vetette meg az alkoholt, de mióta friss házas, úgy tűnik még többször néz a pohár fenekére.

Ez azért is meglepő, mert normális esetben ha az ember boldog kapcsolatban él, ráadásul a világ is a tenyerén hordozza, miért fojtja alkoholba bánatát?

"The Tourist" World Premiere - Outside Arrivals
Depp boldogtalan… máris vége a házasságának?

Ráadásul nem kis következménnyel járt az italozás, ugyanis Amber-nek olyannyira elege lett férje állapotából, hogy állítólag már el is költözött otthonról.
Ráadásul nem máshoz, mint az egyik legjobb barátnőjéhez, akivel korábban szerelmi kapcsolatuk is volt, hiszen Depp felesége felvállaltan biszexuális.

Ezek szerint eddig tartott volna a boldogság? Hiszen minden jel arra mutat, hogy a fiatal feleségnek hiányzott a női szerelem és inkább lemondana a világsztárról, minthogy lezárja a múltját.

Hozzászólások