Jön a második Kucsera baba?

Kislánnyal bővül a család

2015/12/17

Kucsera Gábor és Tápai Szabina imádják a kisfiukat, ám nem titok, hogy már tervezgetik a második babát, aki jövőre meg is érkezhet a családba.

Gábor és felesége, Szabina rengeteg időt tölt hármasban, ám amikor a kézilabdázó anyuka edzésre megy, akkor a fiúk kettesben maradnak. Nem csoda, hogy apa és fia között különleges kapcsolat van, ám Tápai Szabina elárulta: nem biztos, hogy hármasban maradnak.

„Még egy kislányt szeretnénk Bence mellé, talán már jövőre. Nem feltétlen most van rá szüksége, hanem  majd ha felnőtt lesz. Egy testvérre mindig lehet számítani, és ezt a támaszt nem akarjuk elvenni Bencétől” – mesélte Szabina a Storynak.

Apa a minden, de azért itt éppen Anya sapija kellett :)))

Szerző: Kucsera Gábor2015. december 16.

De mit szól a második baba gondolatához Kucsera Gábor?

„Régen úgy gondoltam, hogy már 18 évesen apuka leszek, és összesen három gyerekem lesz. És mivel igen sokszor úgy tűnik, hogy ez az egy is sok, elgondolkodom… Főleg úgy hajnali 3-kor, amikor még mindig nem alszik” – gondolkozott el a kajakos nevetve. – „Abban a korban van, amikor feszegeti a határokat és mindenre nemet mond. De ezt mindketten elég jól kezeljük, laza szülők vagyunk, az életre neveljük. Van három keresztgyerekem, velük könnyű, de bevallom, egy sajáttal nem mindig egyszerű az apaszerep – tette hozzá a sportoló.

Hozzászólások