Jön a Pokemon Go új kiadása Harry Potter változatban

Jön az új, mindent elsöprő applikáció!

2018/02/28

Két évvel ezelőtt óriási port kavart a Pokemon Go, minden arról szólt és legalább egyszer mindenki kipróbálta. Most tovább fejlesztették, új kiadás jön! 

Valószínűleg sosem felejtjük el a pár évvel ezelőtti Pokémon Go őrületes sikerét – pláne, hogy némi botrányt is okozott Amerikában – és úgy tűnik, a készítők azóta sem unatkoztak. Legutóbbi bejelentésük szerint most a Harry Pottert applikálják a telefonjainkra, és egy olyan játékot készítenek belőle, ami a Pokémon Gohoz hasonlóan a valódi környezetünket alakítja virtuális térré. 

A Harry Potter: Wizards Unite játék 2018 második felében debütál majd a Niantic Labs gondozásában, és a leírás alapján a teljes szomszédságunk és a városunk is varázslatok helyszínévé alakul majd. A játékban minden meglesz, amiért imádtuk J. K. Rowling sztorijait: legendás lények, varázsigék, ártó és segítő erők, barátságok, kihívások.

pokemon go

Egyelőre nem tudunk ennél többet az applikációról, de már most tűkön ülünk. Ha a könyv és a film ilyen hatást gyakorolt a világra, vajon mi történik majd, ha mi magunk, testközelből is megtapasztalhatjuk a varázslóélet izgalmait? Nincs mit tenni: visszaszámlálás indul! 

forrás

Hozzászólások